''Siyonist rejimle mücadele için mükemmel dönemdeyiz''

İsrail'in Mescid-i Aksa merkezli saldırganlığı devam ederken Siyonizmle mücadele bilincide yükseliyor. İran'da düzenlenen ''Filistin Direniş Eksenidir” konferansında kararlılık mesajları verildi. Ulusal Kanal'a konuşan Filistin İslami Cihad Hareketi İran temsilcisi Nasır Ebu Şerif, ''Siyonist rejim ile mücadele için mükemmel bir dönemdeyiz'' dedi.

İran'da bulunan Filistin sevdalıları Günya Kudüs günü etkinliklerinde bir araya geliyor.

İsrail'in Filistinlilere yönelik saldırganlıkları devam ederken düzenlenen etkinliklerde İsrail saldırganlığınada tepkilerde devam ediyor.

Filistin İslami Cihat Hareketi'nin İran temsilcisi Nasır Ebu Şerif, ülkesini hedef alan saldırılara Tahran'da gerçekleştirilen ''Filistin Direniş Eksenidir” konferansında tepki gösterdi.

Ebu Şerif,“Vahşi kapitalizmin felsefesi ve ideolojisi dünyayı ele geçirmiştir ve bizim mücadele yaklaşımlarımızı güncellememiz gerekiyor'' dedi.

İslam dünyasının birliğinin Filistin'de özgürlüğe giden yol olduğuna dikkat çeken Ebu şerif, bazı Arap ülkelerinin normalleşme adı altında özgür Filistin davasına ihanet ettiğini söyledi.

Ulusal Kanal'a konuşan Filistin İslami Cihad Hareketi İran temsilcisi Nasır Ebu Şerif, Filistinlilerin Ramazan ayı içerisindeki direnişlerini yarı intifada olarak tanımladı.

Ebu Şerif Bu yıl gerçekleştirilecek Kudüs Günü etkinliklerine dikkat çekti:

- Bu yıl Dünya Kudüs Günü etkinliği ister Kudüs ve Mescid-i Aksa ister Batı Şeria olsun, Filistin topraklarının Siyonist Rejim’in güvenliğini ciddi şekilde tehdit eden yarı intifada ayaklanmalarına tanık olduK ve Ukrayna savaşı da dahil olmak üzere çeşitli olaylar nedeniyle Siyonist Rejim’e yönelik küresel desteğin azaldığı mücadele için mükemmel bir dönemdeyiz.

# Ukrayna # iran # israil # ulusal kanal # filistin # yol # dünya # normalleşme # batı # Ulusal # kapitalizm # ramazan # kanal # Filistin İslami Cihad Hareketi # Kudüs Günü