CHP liderinden adaylık mesajı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylık açıklaması hazırlığı yaptığı dönemde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sürpriz bir Karadeniz Turu'na çıktı. Son mitingini de Trabzon’da yaptı. İmamoğlu'nun bu adımı Kılıçdaroğlu'na karşı adaylık çıkışı olarak yorumlandı. Bunun üzerine Kılıçdaroğlu'nun sosyal medya hesabından yaptığı “yola çıktım” mesajını paylaşması da dikkat çekti.

2023 Cumhurbaşkanlığı seçimi için geri sayım sürerken CHP’de adaylık yarışı kızıştı.


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu adaylığını açıklamaya hazırlanırken, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu sürpriz bir Karadeniz turuna çıktı. İmamoğlu Rize ve Artvin'in ardından Trabzon'da miting yaptı. Gündeminde, cumhurbaşkanlığı seçimi vardı. Dikkat çeken mesajlar verdi.

İmamoğlu'nun, konuşmasında, 2019 yerel seçimlerinde İyi Parti’nin kendisine verdiği tam desteği hatırlatması da dikkat çekti.

İmamoğlu’nun Karadeniz mitingleri sonrası CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu da dikkat çeken bir video paylaştı. Kılıçdaroğlu’nun, “Ülkemin yok sayılanları için bir yola çıktım” mesajıyla yayınladığı video, “geliyor gelmekte olan” yazısıyla sona erdi.

9 dakikalık videoda Kılıçdaroğlu’nun fatura eylemi ve eski açıklamaları yer aldı.

# istanbul # ekrem imamoğlu # chp # İyi Parti # parti # millet ittifakı # seçim # cumhurbaşkanı adayı # kılıçdaroğlı