Teknoloji sanatla harmanlandı

Atatürk Kültür Merkezi'nin kalbinde yer alan Türk Telekom Opera Salonu'nun açılış galası yapıldı. Galaya spor, siyaset, kültür ve sanat dünyasından birçok isim katıldı. Açılış konuşmasını yapan Türk Telekom Genel Müdürü Ümit Önal, kültür ve teknoloji etkinliklerinin devam edeceği mesajını verdi. Gala gecesi, İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası'nın özel performansına da sahne oldu.

Kültür ve sanatın buluşma noktası Atatürk Kültür Merkezi'nin ana destekçisi Türk Telekom, AKM'nin ‘kalbi'nde yer alan Opera Salonu için açılış galası düzenledi.

Galaya spor, siyaset, kültür ve sanat dünyasından birçok isim katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Türk Telekom Genel Müdürü Ümit Önal, kültür ve teknoloji etkinliklerinin devam edeceği mesajını verdi.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutladı.

İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası, fiziksel, teknik ve mimarisiyle en iyi doğal akustiği elde edebilmek için tasarlanan Türk Telekom Opera Salonu'nda seyircilere eşsiz bir konser deneyimi yaşattı. Orkestrası'nın Türk Telekom Özel Performansı'nda sanatseverler, Şef Hasan Tura'nın yönettiği 12 parçadan oluşan repertuarı beğeniyle dinledi.

Orkestra performansı sırasında, salonun tamamına yansıtılan, yenilikçi sahne ve ışık tasarımıyla oluşturulan dijital sanat gösterisi de geceye damga vurdu.

Yaklaşık iki saat süren galada İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası'nın yanı sıra Cengiz Özkan, Dilek Türkan ve Mazhar Alanson sahne aldı.

# istanbul # spor # atatürk # türk # teknoloji # Devlet # gençlik # orkestra # Kültür # opera # Gala # Mayıs # türk telekom # ümit önal