Vatan Partisi Adana'da kurultay yaptı

Vatan Partisi Adana'dan kararlılık mesajı verdi. Amiral Soner Polat Olağanüstü İl Kurultayı, Genel Sekreter Özgür Bursalı ve MYK üyesi Şule Perinçek'in katılımı ile yapıldı. Ahmet Suseven, yeniden Vatan Partisi Adana İl Başkanı seçildi.

Vatan Partisi üretenlerin Milli Hükümeti'ni kurmak için emin adımlarla ilerliyor. Kararlı mesajlar bu kez Adana'dan verildi.

3 ay önce Adana’ya İl Başkanı olarak atanan Ahmet Suseven, Amiral Soner Polat Olağanüstü İl Örgütü Kurultayı’nda yeniden başkan seçildi.

Seyhan Belediyesi Selman-ı Pak Kültür Merkezi’nde yapılan Kurultay’a Vatan Partililer ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Kurultay’da konuşan Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı, "Çözüm Vatan Partisi'nde" dedi.

Özgür Bursalı, çiftçinin kredi borçlarını hatırlattı. “Üreticimiz batacağına bankalar batsın.” dedi.

Bursalı’nın gündeminde buğday krizi de vardı. Türkiye'de 3 milyon hektar ekilmeyen tarlanın olduğunu belirten Bursalı, buğday sorununun üreticilerin desteklenmesiyle ortadan kalkacağını vurguladı.

Enerji krizinin çözümü için de Vatan Partisi hazır.

Bursalı, üretim verimliliğini artırmak ve krizden kurtulmak için acil önlem planını açıkladı.

Kurultay’da konuşan Vatan Partisi Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Şule Perinçek de kadınların üretimin her alanında olması gerektiğini belirtti. "üretimde devrim şart" ifadelerini kullandı.

Perinçek, eğitimin de üretimle paralel ilerlemesi gerektiğini ifade etti.

# adana # türkiye # Perinçek # kredi # vatan partisi # milli # Partisi # Özgür Bursalı # amiral soner polat # şule perinçek # Ahmet Suseven