Gözaltına alınan şüphelilerin KHK'lı olduğu öğrenildi

Millet İttifakı ve bileşenlerinin kalkan olduğu, göreve iade garantisi verdiği KHK'lılar içerisinde örgütsel faaliyetlerine devam edenler tespit edildi. Tehlike Dışişlerinde gerçekleştirilen FETÖ operasyonu ile bir kez daha ortaya çıktı. Dışişleri Bakanlığı'nda yapılan FETÖ operasyonunu ayrıntılarına Ulusal Kanal ulaştı. Şüphelilerin görevden atılan ve firari durumda olan KHK'lı kişiler olduğu öğrenildi.

Dışişleri'nde yapılan operasyondaki şüphelilerin KHK'lı olduğu ortaya çıktı.

Millet İttifakı ve bileşenleri her fırsatta devletin içinden temizlenen FETÖ ve PKK irtibatlı kişilere kalkan oluyor. İttifak ortakları uzun süredir KHK ile kamudan ihraç edilenleri göreve getireceklerini ilan ediyor.

Dışişleri Bakanlığı'nda yapılan son operasyon KHK'lılar odaklı tehlikeyi bir kez daha gözler önüne serdi. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı 5'i aktif 53 şüpheliyi gözaltına aldı.

Ulusal Kanal'ın edindiği bilgilere göre, operasyonun odağındaki isimler içerisinde KHK'lılar bulunuyor. Diplomatik kaynaklar, gözaltına alınan kişilerin görevden alınan ve firari durumdaki şahıslar olduğunu belirtti.

Emniyet ve savcılıkla koordineli bu soruşturmaların devam ettiğini söyleyen kaynaklar, "KHK konusundaki açıklamaların yanlışlığını işte görüyoruz. Bu kişiler firari durumda aranıyordu. Bu kişilerin FETÖ ile irtibatı konusunda deliller var" ifadelerini kullandı.

# ankara # fetö # pkk # operasyon # millet ittifakı # Ulusal # emniyet # son # dışişleri # savcılık