Filistinli hacker'lar İsrail yetkililerini hack'ledi

Kendilerine "Musa'nın Asası" adını veren bir grup Filistinli hacker, üç İsrail askeri yetkilisinin bilgilerine sızdıklarını açıkladılar

Kendilerine "Musa'nın Asası" adını veren bir grup Filistinli hacker, üç İsrail askeri yetkilisinin bilgilerine sızdıklarını açıkladılar.

Dün akşam Musa'nın Asası adlı grup, Siyonist İsrail ordusundan üç askeri yetkilinin telefon numarasına ulaştığını gösteren bir video yayınladı. Hacker grubu ayrıca işgal altındaki bölgelerdeki bir alarm sistemine yapılan son siber saldırının sorumluluğunu da üstlendi.

Grubun yayınladığı mesajda, ırkçı İsrail ordusunun eski sözcüsü, işgal altındaki topraklardaki Kuzey Cephesi eski komutanı ve Mossad eski başkanının telefon numarasına ulaştıkları bilgisi yer aldı.

Musa'nın Asası adlı grup, hem İbranice hem de İngilizce olarak "Seni uyardık" başlığı altında "Bu sadece başlangıç" diye yazdı.

Grup, ''Bu hikayeyi sen başlattın; Ama biz bitireceğiz. Siber uzayda ve altyapıda onarılamaz hasarlar yaşayacaksınız. Şu andan itibaren, dökülen her kanın bedelini ödemek zorundasınız. Büyük kombine saldırıları bekleyin. Hedefimiz açık ve kesindir." cümlesini kullandı.

Sözkonusu grup bir hafta önce de, siyonist rejimin elektrik şebekesinin hacklenmesinin sorumluluğunu üstlenmişti.

# israil # mossad # son # israil ordusu