Bayramda plajlara akın edildi

Kurban Bayramı tatili nedeniyle turizm merkezlerinde yoğunluk yaşanıyor. Yerli ve yabancı turistler, Antalya, Muğla ve Mersin’in birbirinden güzel sahillerini doldurdu. Denizin, kumun ve güneşin tadı doyasıya çıkarıldı.

Türkiye’nin en güzel sahilleri yerli ve yabancı turistlerle doldu taştı. Kurban Bayramı tatili nedeniyle turizm merkezlerinde yoğunluk yaşandı.

Turizmin başkenti Antalya’da, yerli yabancı turistler, sabahın ilk ışıklarıyla Konyaaltı ve Lara Plajlarına akın etti.

Kimi sıcak havada denize girerek serinledi, kimi de güneşlenmeyi tercih etti. Saat ilerledikçe de neredeyse denizde kulaç atılacak, sahilde havlu serilecek yer kalmadı.

Muğla’daki sahillerde de benzer görüntüler vardı. Hava sıcaklığının 33 derece ölçüldüğü kentin sahillerindeki yoğunluk dikkat çekti.
/
Tatil için Bodrum’u tercih edenler, birbirinden ünlü plajlarında, deniz, kum ve güneşin tadını çıkardı. Bazı turistler de günlük gezi tekneleriyle mavi tura çıktı. İlçede sıcak hava nedeniyle cadde ve sokaklar boş kaldı.

Mersin’de Korykos Antik Kenti'nin parçası olan Erdemli ilçesindeki Kızkalesi’nde yerli ve yabancı turistler, yoğunluk oluşturdu.

Hava sıcaklığının 31, deniz suyu sıcaklığının 27 derece ölçüldüğü kentte, tatilcilerin bazıları denize girdi. Bazıları da plaj şemsiyesinin altında oturup güzel havanın keyfini sürdü.

# türkiye # Kurban Bayramı # yoğunluk # kurban # turizm # tatil # sahil # ilk # plaj