Meteorolojiden Karadeniz'e sağanak uyarısı

Meteoroloji, Karadeniz'e kuvvetli sağanak uyarısı yaptı. Batı Karadeniz'in iç kesimleri ve Sinop çevreleri ile Orta ve Doğu Karadeniz'in kıyı kesimlerinde yerel gök gürültülü sağanak bekleniyor.

Son günlerde aşırı yağış nedeniyle yaşanan olumsuzlara karşı Meteorolojiden bir uyarı daha geldi. Karadeniz'de kuvvetli sağanak beklendiğini aktaran meteoroloji, Batı Karadeniz'in iç kesimleri ve Sinop çevreleri ile Orta ve Doğu Karadeniz'in kıyı kesimlerinde yerel gök gürültülü sağanağın etkili olacağını bildirdi.

Yağışların, Ordu, Giresun, Trabzon ve Rize çevrelerinde yer yer kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Hava sıcaklığı Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri'nde yer yer mevsim normallerinin üzerinde, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredeceği verilere yansıdı. Rüzgarın, Doğu Akdeniz kıyıları ile güneydoğu kesimlerde batı ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın güneyi ve Ege kıyılarında kuzeyli yönlerden yer yer kuvvetli esmesi bekleniyor.

# ordu # trabzon # meteoroloji # sağanak # giresun # ege # karadeniz # rize # batı # Sinop # marmara # akdeniz # Batı Karadeniz # son # Doğu ve Güneydoğu Anadolu