Perinçek: ''Türkiye gemisinin kaptanlığı için biz varız''

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, gündemle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Perinçek, "Biz Türkiye gemisindeyiz, kaptanlık konusunda da Sayın Erdoğan'a rakibiz" dedi. Seçim araştırmalarını da değerlendiren Vatan Partisi Lideri, Türkiye halkının sistemin dışına çıktığını Türkiye'nin üretim devrimine gittiğini vurguladı. Sığınmacı sorununu Erdoğan hükümetinin çözemediğini de kaydetti. Terörü bitirmek için Suriye ile iş birliği mesajı verdi.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, gündemle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Seçim araştırmalarının sonuçlarını yorumlayan Perinçek, Türkiye halkının sistemin dışına çıktığını vurguladı.

Ne Cumhur ne Biden cephesi diyenlerin oranın yüzde 46'ya çıktığını hatırlatan Perinçek, 3. seçeneğin Vatan Partisi olduğuna dikkat çekti. Halkın tamamının oyuna talip olduklarını ifade etti.

Türkiye gemisinin rotasının doğru çizilmediğini ve kaptanlığının doğru yapılmadığını söyleyen Perinçek, Vatan Partisi'nin Türkiye'yi yönetecek milli ve üretici hükümetin içinde anahtar role sahip olduğunu vurguladı.

Sığınmacı sorunuyla ilgili de konuştu Perinçek. Sorununu Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan hükümetinin çözemediğini söyledi.

Suriye'nin kuzeyindeki güvenlik koridoru planının yanlışlarını da anlatan Vatan Partisi Lideri, terörü bitirmek için Suriye ile iş birliğinin şart olduğunu vurguladı.

# türkiye # erdoğan # suriye # vatan partisi # milli # hükümet # Doğu Perinçek # seçim # Biden # genel başkan # bulundu # Partisi # cumhur ittifakı # Milli Hükümet # biden ittifakı # türkiye gemisi # güvenlik koridoru