''İstanbul’un kayıp 1000 günü'' tartışması

AK Parti, 'İstanbul’un kayıp 1000 günü' başlığıyla toplantı düzenledi. Toplantıda Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun göreve geldiği andan itibaren yapılanlar ve yapılmayanlar anlatıldı. İmamoğlu'nun 3 yılda verdiği vaatlerin yüzde 5.9’u yapılabildiği belirtildi. AK Parti'nin açıklamasına İBB Başkanından da yanıt geldi.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve İBB AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu, 'İstanbul’un kayıp 1000 günü' başlığıyla basın toplantısı yaptı. 3 yılda İmamoğlu'nun verdiği vaatlerin sadece yüzde 5,9'unun yapıldığı iddia edildi.


Göksu, Vatandaşın zor anında sürekli tatilde olan ve ‘turist başkan’ lakabını alan imamoğlu’na bu şehrin insanları ihaneti unutmaz diyerek seslendi.

İmamoğlu’nun 3 yıllık başkanlık döneminin büyük kısmını yabancı misyonlarla olan görüşmeleri kaplıyor.

İBB’de terör bağlantılı kişilerin kadrolu olarak çalışması da gündem olmuştu. Göksu, terör ilişkili kişilerin işe alındığını hatırlattı ayrıca 3 yılda 15 bin kişinin işten atıldığını iddia etti.

İBB’nin 125,5 milyar borcunun olduğunu savunan Göksu verileri ‘İBB ÇÖKÜYOR’ başlığıyla yayınladı.

İmamoğlu’nun kaynak yok sözlerine yanıt veren Göksu. “Kaynağım yok diyor kendine köşk yaptırıyor” dedi.

Öye yandan İmamoğlu’ndan da ‘istanbul’un 1000 kayıp günü’ açıklamalarına yanıt geldi. “ Evet, bu 3 yıl bu yaklaşık 1000 gün o toplantıyı düzenleyen arkadaşlar başta olmak üzere onlara yakın olan bir avuç insan için büyük bir kayıp dönemidir" ifadelerini kullandı.

# istanbul # istanbul büyükşehir belediyesi # ibb # ekrem imamoğlu # ak parti # terör # gündem # mehmet tevfik göksu # Osman Nuri Kabaktepe # AK Parti İstanbul İl Başkanı # İBB AK Parti Grup Başkanvekili