Ukraynalı Neonaziler İngiliz Ordusu'ndan eğitim alıyor

Yaklaşık iki bin Ukraynalı gönüllü, daha sonra Rus güçleriyle yüzleşmek üzere ülkelerine geri dönmek amacıyla güneydoğu İngiltere'deki bir askeri üste askeri eğitim aldı.

Yaklaşık 2 bin 400 Ukraynalı gönüllü, daha sonra Rus güçleriyle yüzleşmek üzere ülkelerine geri dönmek amacıyla güneydoğu İngiltere'deki bir askeri üste askeri eğitim aldı.

Gönüllüler, silah kullanımı ve atış becerilerini geliştirmek için eğitiliyor ve taktik tatbikatlardan ve evleri güvence altına almak için görevlere katıldıkları sokak savaşına benzer diğer tatbikatlardan geçiyorlar.

Evleri ve sokakları içeren askeri üs, daha sonra Kuzey İrlanda, Irak ve Afganistan'da gerçekleştirdiği askeri operasyonlar için eğitim aldığı İngiliz ordusu tarafından kullanıldı.

Ukraynalı gönüllülerin savaş eğitimi ise Birleşik Krallık, Kanada, Hollanda ve diğer müttefiklerden deneyimli askerler tarafından verilmektedir.

İngiltere Başbakanı Boris Johnson, daha önce İngiliz kuvvetlerinin 120 günde bir 10.000 Ukraynalıyı eğittiğini söylemişti. 

# ingiltere # rusya # Ukrayna # Boris Johnson # Putin # eğitim # Kanada # Hollanda # birleşik krallık # Zelenski