CHP'li Bilecik Belediyesi bu kez de kadro kayırmacılığıyla gündemde

CHP’li Bilecik Belediyesi’nde kişiler değişti ancak sistem aynı kaldı. Geçtiğimiz aylarda rüşvet soruşturması kapsamında görevden alınan Belediye Başkanı yerine görevlendirilen Melek Mızrak Subaşı'nın kadro kararı tartışma yarattı. Subaşı’nın CHP’li kadroların yakınlarını işe aldığı iddia edildi.

CHP'li Bilecik Belediyesi'nde gelen yeni başkan gideni aratmadı.

Bilecik’te rüşvet soruşturmaları kapsamında görevden uzaklaştırılan ve önümüzdeki aylarda yargılanacak olan Bilecik Belediye Başkanı CHP’li Semih Şahin’in yerine gelen Melek Mızrak Subaşı görevlendirilmişti.

Melek Mızrak Subaşı, CHP Milletvekili Yaşar Tüzün’ün ve çok sayıda CHP’li Meclis üyesinin yakınlarını Belediyede işe aldığı belirtildi.

CHP'li Melek Mızrak Subaşı, Meclis toplantısında yaptığı konuşmada, Belediyede yaşanan rüşvet olaylarının büyük talihsizlik olduğunu, kendisinin ise şeffaf ve adil bir hizmet anlayışını benimsediğini belirterek Bilecik Belediyesinde yaşananları kısa sürede unutturacağını söylemişti.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre "Benim için asıl olan Bilecik'tir ve Bilecik Halkıdır" diyen Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı, CHP’li kadroların 1'inci derece yakınlarını Belediyeye aldırdı.

5 aylık görev süresinde, Milletvekili Tüzün'ün yeğenini, CHP Meclis üyesi Soner Olgun'un kardeşini, CHP Meclis üyesi Bülent Kaya'nın eşini ve CHP Bilecik İl Genel Meclis üyesi Zafer Kurnaz'ın eşini, Belediyede işe aldığı belirtildi.

# Bilecik # chp # Bilecik # çok # chp milletvekili # Bilecik Belediyesi # rüşvet soruşturması # semih şahin # Bilecik Belediye Başkanı # Melek Mızrak Subaşı