CHP'li Burhaniye Belediyesi PKK destekçisini konsere çıkardı

CHP’li belediyeler PKK/YPG'li teröristlere destek veren İlkay Akkaya’yı el üstünde tutmaya devam ediyor. CHP'li Burhaniye Belediyesi, “ Turizm Kültür Festivali” etkinliği için terör örgütü PKK'ya desteğiyle bilinen İlkay Akkaya ile anlaştı. Ceyhan’da kaymakamlığın engellediği konser için Akkaya’ya Burhaniye Belediyesi kucak açtı.

Terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan’ın posterlerinin önünde verdiği pozlarla gündeme gelen İlkay Akkaya, CHP’li Belediyelerin gözdesi oldu.

CHP'li Burhaniye Belediyesi PKK destekçisi İlkay Akkaya'yı konsere çıkardı.

“ Turizm Kültür Festivali” etkinliğinde konser veren Akkaya’ya Edremit Belediyesi eski başkan yardımcısı ve Belediye Meclis üyesi CHP’li Tümdeniz Çelebi, sahnede eğilerek çiçek takdim ederken, Burhaniye Belediye Başkanı CHP’li Ali Kemal Deveciler ise sahneye çıkarak PKK destekçisi İlkay Akkaya’ya eliyle kalp işareti yaptı.

Akkaya'nın konserinin ardından Burhaniye Belediyesi’ne tepkiler çığ gibi büyüdü. Vatandaşlar "şehitlerimize ve atalarımıza büyük saygısızlık yapıldı" sözleri ile belediyeyi eleştirdi.

1 Mayıs'ta HDP bayrakları altında kutlamalar yapan, PKK elebaşı Abdullah Öcalan'ın posterleri önünde pozlar veren PKK destekçisi İlkay Akkaya konser öncesi ve sonrası CHP'li belediyeler tarafından adeta el üstünde tutuldu.

Akkaya, sosyal medya hesabından PKK/YPG'li teröristlere destek veren paylaşımları ile de biliniyor.

# Balıkesir # chp # pkk # hdp # terör örgütü pkk # Edremit Belediyesi # burhaniye # ilkay akkaya