AK Parti'de gündem ekonomi: Artan hayat pahalılığı konuşuldu

2023 seçimine aylar kala siyasi partiler çalışmalarına hız verdi. Yakıcı gündem ekonomi. AK Parti Merkez Yürütme Kurulu toplantısında da gündem bu başlıktı. Ulusal Kanal’ın edindiği bilgilere göre, toplantıda artan hayat pahalılığına çözüm adımlarının hızlandırılması ve yapılan projelerin daha iyi anlatılması gerektiği belirtildi.

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu ve Merkez Karar ve Yönetim Kurulu toplantısı yapıldı.

Yaklaşık iki buçuk saat süren toplantıya MYK ile Bakanlar Kurulu üyeleri katıldı. Toplantıda en büyük sorunun ekonomi olduğu konuşuldu.

Ulusal Kanal’ın edindiği bilgilere göre, artan hayat pahalılığına ilişkin çözüm adımlarının hızlandırılması, yapılan projelerin daha iyi anlatılması gerektiği belirtildi.

Seçim stratejilerinin tamamlandığı aktarılan toplantıda, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın teşkilatlara sahada olun talimatı verildiği öğrenildi. Seçim sandıklarında güvenliğin de konuşulduğu toplantıda, “oylara sahip çıkacağız” kararlılığı vurgulandı.

Toplantıda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu sunum yaptı. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın teşkilatlara iç ve dış gündemde olan olayları anlatması için üyelere talimat verdiği öğrenildi.

erdoğan ak parti bakanlar kurulu cumhurbaşkanı ulusal kanal Mevlüt Çavuşoğlu süleyman soylu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu merkez yürütme kurulu Merkez Karar ve Yönetim Kurulu ak parti merkez yürütme kurulu 2023 seçimi AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu