Öncü Kadın Parti Okulları Ankara'da başlıyor

Vatan Partisi Öncü Kadın Parti Okulları, 17 Eylül’de Ankara’da başlıyor. 24 Eylül’de İstanbul, 1 Ekim’de İzmir ve Adana, 8 Ekim’de Antalya’da eğitimler düzenlenecek. Eğitimlerde “Vatan Partisi’nin İktidar Stratejisi”, “Türkiye’de Kadın Hareketi ve Öncü Kadın’ın Programı”, “Kitle Örgütlerinde Çalışma Tarzımız” başlıklı konular ele alınacak.

Vatan Partisi Öncü Kadın, Parti Okullarını başlatıyor.


Öncü Kadın, 5 kentte Parti Okulu düzenleyecek. Parti Okulları’nın ilki Ankara’da yapılacak.

- Parti okulları yöneticilerimiz başta Genel Başkanımız Doğu Perinçek olmak üzere Öncü Kadın merkez kadrolarımız tarafından eğitimler verilecek. İlki 17 Eylül’de Ankara’da başlayacak olan parti okullarımız ardından 24 Eylül İstanbul, 1 Ekim’de İzmir ve Adana, son olarak Antalya’da 8 Ekim’de gerçekleştirilecek.


Öncü Kadın’ın Ankara’daki Parti Okulu, 17 Eylül Cumartesi günü saat 10’da Vatan Partisi Genel Merkezi’nde düzenlenecek.

- Vatan Partisi’nin Seçim Stratejisi” eğitimi Genel Sekreterimiz Özgür Bursalı tarafından verilecek. İkinci eğitimim iz “ Türkiye’de Kadın Hareketi ve Öncü Kadın’ın Programı” MYK Üyemiz Zühre Genişel tarafından verilecek. Üçüncü eğitimimiz , “Kitle Örgütlerinde Çalışma Tarzımız” konulu eğitimimiz Vatan Partisi MKK Üyesi Tülin Oygür tarafından verilecek.


Vatan Partisi Öncü Kadın Genel Sekreteri Eylem Göksu Yıldırım, Parti Okullarının amacını Ulusal Kanal’a anlattı.

- Parti okullarını yapmamızdaki amaç, kadrolarımızın ve üyelerimizin siyasi ve teorik birikimlerini sağlamlaştırmak. Kitle çalışmalarımıza dair bir ufuk kazandırmak. En nihayetinde bir seçim sürecine girdiğimiz için üyelerimizi ve kadrolarımızı bu sürece hazırlamak esas.


Yıldırım, Öncü Kadın’ın Parti Okullarına vatandaşları da davet etti.

- Üyelerimizle sınırlı tutmuyoruz. Bütün vatandaşlarımızı tabii ki Parti Okulu’na davet ediyoruz.
# istanbul # ankara # türkiye # vatan partisi # ulusal kanal # eylem # Doğu Perinçek # Bir # son # eylül # Özgür Bursalı # Vatan Partisi Öncü Kadın # Vatan Partisi Genel Merkezi # Eylem Göksu Yıldırım