Vatan Partisi Mersinli üreticilerle bir araya geldi

Üreticilerin sorunlarını dinlemek ve çözüm üretmek için Vatan Partisi Mersin İl Başkanlığı heyeti, ilçelerde üreticilerle ve ziraat odası başkanı ile görüştü. Üreticiler, sorunları kamuoyuna duyuran ve çözümü açıklayan Vatan Partisine teşekkür etti. Mersin İl Başkanı Ali Rıza Taşdelen de üreticilerin milli hükümeti için çağrı yaptı.

Üreticilerin sorunlarının başında girdi maliyetleri geliyor. Çiftçinin talebi fiyatların aşağı çekilmesi.

Vatan Partisi üretim ekonomisiyle krizin aşılacağını her fırsatta söylüyor. Bu kapsamda Vatan Partisi Mersin İl Başkanı Rıza Taşdelen ve beraberindeki heyet Anamur-Bozyazı Ziraat Odası’nı ziyaret etti.

Ziraat Odası Başkanı Ahmet Şeref Gümüş ile yapılan yapılan görüşmede üreticilerin sorunları ele alındı.

Gümüş, sorunların duyurulmasında katkısı olan Vatan Partisi'ne teşekkür etti.

Parti heyeti daha sonra Anamur’un en eski ziraat mühendislerinden olan üretici-tüccar Kamil Körhasanoğulları’nı bürosunda ziyaret etti.

Körhasanoğulları, planlamadan vazgeçildiğini, serbest piyasa ekonomisinin üreticiyi zor durumda bıraktığını söyledi.

Vatan Partisi heyeti Malaklar Köyü’ne giderek Mehmet Güzel’e ait muz sarartma tesisi ve serayı gezdi. Görüşmede sadece üretici sorunları değil, Türkiye’nin içinde bulunduğu durum da değerlendirildi.

Vatan Partisi Mersin il Başkanı Ali Rıza Taşdelen, üreticilerin milli hükümeti için çağrı yaptı.

# Mersin # türkiye # Mersin # vatan partisi # ali rıza taşdelen # anamur # Ziraat Odası Başkanı # Vatan Partisi Mersin İl Başkanlığı