PKK'lı teröristten HDP itirafı

Mermisi bitince teslim olan PKK'lı itiraflarda bulundu. PKK'lı terörist, "Diyarbakır HDP il binasına geldim. Orada bir kadın 'seni gerillalara teslim edeceğiz' dedi.Bir bahçe var, beni oraya götürdüler. Orada gerillalar beni aldı dağa çıkardı" dedi.

Mermisi bitince teslim olan PKK'lı itiraflarda bulundu. PKK'lı terörist, " Diyarbakır HDP il binasına geldim. Orada bir kadın 'seni gerillalara teslim edeceğiz' dedi.Bir bahçe var, beni oraya götürdüler. Orada gerillalar beni aldı dağa çıkardı" dedi.

PKK'lı teröristin açıklamaları şu şekilde:

- Ben Hatay'dan Diyarbakır'a, HDP il binasına geldim. Orada bir kadınla tanıştım. O kadın bana dedi ki 'seni gerillalara teslim edeceğim' dedi. Bir bahçe var, beni oraya götürdüler. Orada gerillalar beni aldı dağa çıkardı. Biz buraya esrar tarlalarında nöbet tutmaya geldik. Biz nöbetini tutacaktık, bizden sonraki bir ekip gelip toplayıp götüreceklerdi. Sonra çatışma çıktı. Biz köylülere dedik 'bu ormanı yakın bizi kurtarın'. Sonra benim mermim bitti teslim oldum.
- Grup sorumlusu Zeynep'ti. Bizi öne atıp kaçtılar, Berfin vardı o öldü ben kaldım. 
# pkk # diyarbakır # hdp # hatay # Bir # pkk hdp # HDP PKK açıklaması # pkk hdp midir # hdp kongresinde pkk marşı # pkk hdp ilişkisi # hdp ve pkk ilişkisi # hdp pkk bağlantısı # hdp nin pkk ile bağlantısı # hdp pkk aynı mı # hdp pkk yı destekliyor mu