Bursa'nın en büyük uyuşturucu operasyonu gerçekleşti

Emniyet, Bursa tarihinin en büyük uyuşturucu operasyonuna imza attı. Operasyonu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yönetti. Beş aylık takibin sonunda gerçekleşen operasyonlarda 132 uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı.

Güvenlik güçleri, Bursa tarihinin en büyük uyuşturucu operasyonuna başarı ile gerçekleştirdi. Şehrin faklı noktalarında eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonlarda 130 farklı adreste 132 kişi gözaltına alındı. Operasyonun başında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu vardı.

- 5 ayı aşkın takip neticesinde Allah'a şükür arkadaşlarımızı sabah 5’te yola çıkardık. 2 bin 20 polis, 220 araç, bir helikopter, 3 İHA ve aynı zamanda 16 narkotik köpeğiyle operasyon sabah itibarıyla başladı.


Yurt genelinde operasyonlara kararlılıkla devam edileceğini vurgulayan Soylu, İstanbul, Hatay ve Kocaaeli’de gerçekleştirilen operasyonlarında ayrıntılarını paylaştı.

- İstanbul'da 600 kilogram esrar ele geçirilerek ikisi İtalyan, biri Türk 3 kişinin gözaltına alınmış oldu. Hatay Antakya'da yarım milyon kaptagon ve Kocaeli'nde 90 kilograma yakın eroin ele geçirildi.


"Milletimiz bize itimat etsin, milletimiz bize güvensin’’ diyen İçişleri bakanı, Türkiye uyuşturucu ile mücadele tarihine geçecek operasyonlarda 5 bin 700 torbacının gözaltına alındığını duyurdu.

- Geçen hafta bizim tarihimizin en yüksek uyuşturucu satıcılığından gözaltı oldu ,Pazartesiden pazartesiye 5 bin 700 kişi… Yani buradan, Milletimiz bize itimat etsin, milletimiz bize güvensin. Bu uyuşturucu illetiyle mücadelemiz devam etmektedir. Gözümüzü kırpmadan, gece gündüz demeden bu mücadeleyi devam ettireceğiz.
# bursa # istanbul # polis # türkiye # hatay # süleyman soylu # uyuşturucu operasyonu # İçişleri Bakanı Süleyman Soylu # Bir # emniyet # Kocaaeli