''Eşcinsel imam''ın konferasına kimler sponsor?

Avrupa’nın destek verdiği ve Müslüman LGBT’liler Derneği’ni kurarak LGBT Propagandası yürüten Dr. Mohamed Zahed, Brand week İstanbul'a, konferans vermesi için davet edildi. Etkinliğin sponsorları arasında Alman Firma Bayer, Koç grubu ve çeşitli Türk şirketler yer alıyor.

LGBT dayatmasına hizmet eden Zahed’in 'Brand week İstanbul' festivali kapsamında konferans vereceği öğrenildi.

Sosyal medyada ise Zahed’in konferans için davet edilmesine sosyal medyadan tepki yağarken, Zahed’in konferansının iptal edilmesi talep edildi.

LGBT dayatmasından, eşcinsellikten toplumu ve çocuklarını korumak isteyen bireyler, gençler ve aileler önceki gün 'Büyük Aile Yürüyüşü' adı altında LGBT dayatmasına karşı İstanbul Fatih'teki Saraçhane Parkı'nda bir araya gelmişti. Böyle bir eylemin gerçekleştiği bir dönemde bir skandal ortaya çıktı.

Avrupa'nın 'Eşcinsel imam' olarak pazarladığı ve Fransa'nın projesi olduğu ifade edilen Dr. Ludovic-Mohamed Zahed'in 7-11 Kasım'da İstanbul'da konferans vereceği ifade edildi.

Etkinliğin ana sponsorları Alman Firma BAYER ve İspanyol BBVA ve Doğuş Grubu’na ait olan Garanti BBVA. Ayrıca Koç Holdinge bağlı Yapı Kredi ve Arçelik başta olmak üzere pek çok yabancı menşeili firma da etkinliğin sponsorları arasında yer alıyor.

# istanbul # Bir # Ziraat Bankası # koç holding # Yapı Kredi # arçelik # BBVA # garanti bbva # bayer # LGBT dayatması