Kayseri Şeker Fabrikası'nda Vatan Partisi kıyıma karşı işçilerle buluştu

Kayseri Şeker Fabrikası'ndaki işçi kıyımı ve çiftçilere yapılan kıyıma karşı Vatan Partisi devreye girdi. Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı ve beraberindeki heyet Kayseri'ye gitti, işçilerle bir araya geldi. Bursalı, "işçilerimizle omuz omuzayız, onların sesiyiz" dedi. Fabrika işçisinin aynı zamanda FETÖ ile mücadele ettiğini de söyleyen Vatan Partisi Genel Sekreteri, kanunsuz süreç bitene kadar işin takipçisi olacaklarını söyledi.

Üreten çiftçi ve işçi hedef alındı, Kayseri Şeker Fabrikası'nda 55 emekçi işten çıkarıldı. Vatan Partisi konunun yakından takipçisi.

Fabrikada sorunlar çok eskiye dayanıyor. Yaklaşık bir önce Mali Genel Kurul'a 7 gün kala 78 bin çiftçiden 49 bininin kaydı silindi. Şimdi ise 18 işçi fabrikadan çıkarıldı, 37 emekçinin de iş akitleri askıya alındı. Hukuksuzluğa karşı Vatan Partisi heyeti Kayseri'de işçilerle bir araya geldi.

Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı, bu şartlarda fabrikadan verim alınamayacağını söyledi.

Bursalı AK Parti'ye seslendi, sessiz kalmayın, yoksa kaydedersiniz uyarısı yaptı.

Kayseri işçisi ve üreticisi aynı zamanda FETÖ ile de mücadele ediyor.

Kayseri Valisi'ni göreve çağıran Bursalı, "kanunsuzluğa son verin" dedi.

Vatan Partisi Genel Sekreteri Kayseri'den ilan etti, işin takipçisi olduklarını belirtti.

# fetö # vatan partisi # kayseri # ilan # Bir # Kayseri Şeker Fabrikası # son # vatan partisi genel sekreteri özgür bursalı # vatan partisi genel sekreteri # kayseri valisi