TGB Van gençliğini uyuşturucuyla mücadelede birleştiriyor

Türkiye Gençlik Birliği Van gençliğini uyuşturucuyla mücadelede birleştiriyor. TGB Van örgütü Vanlıyız Şanlıyız Uyuşturucuyla Mücadeleye Kararlıyız’’ sloganı ile futbol turnuvası düzenliyor. 64 futbol takımının mücadele edeceği turnuva 19 Eylülde başlayacak.

Türkiye Gençlik Birliği Van gençliğini uyuşturucuyla mücadelede birleştiriyor. TGB Van örgütü Vanlıyız Şanlıyız Uyuşturucuyla Mücadeleye Kararlıyız’’ sloganı ile futbol turnuvası düzenliyor. 64 futbol takımının mücadele edeceği turnuva başvuruları 19 Eylülde başlayacak.

Turnuva Sorumlusu Sedat Cavak:

- Bu turnuvaya her kesimden genç kardeşlerimiz katılabilir. Üniversite öğrencileri, lise öğrencileri ve çalışan çalışmayan her kardeşimiz bu turnaya katılabilecektir

TGB Van, bölge gençliğini uyuşturucuya karşı birleştiriyor. Van’da mahalleler arası gerçekleştirilecek turnuvaya toplumun her kesiminden başvurular devam ediyor.

Cavak, "Kayıtlarımız 19 Eylül'de başlayıp halen devam etmektedir. Bu turnuvaya her kesimden genç kardeşlerimiz katılabilir. Üniversite öğrencileri, lise öğrencileri ve çalışan çalışmayan her kardeşimiz bu turnaya katılabilecektir" dedi.

Uyuşturucu ile mücadelede gençliği bilinçlendirmek ve toplumsal farkındalık amaçladıklarını belirten turnuva sorumlusu Sedat Cavak, uyuşturucunun pençesine düşmüş gençleri topluma tekrar kazandırmanın önemine dikkat çekti.

Turnuva Sorumlusu Sedat Cavak:

- Asıl amacımız uyuşturucu bataklığına düşmüş çok sayıda genç olduğundan dolayı ve çalışmayan bir kesim var ne yazık ki terör mağduru olan bir kesim var. Biz bunları hepsini bir çatı altında toplayıp futbol turnuvası düzenleyip ve bunları topluma kazandırmaktır amacımız.

Turnuvanın ödüllü olduğunu belirten Cavak, Van ve bölge halkının da desteğinin önemine dikkat çekti.

Cavak, "1’inci olan takıma 10.000 TL değerinde çek, şampiyonluk madalyası ve kupa verilecektir. 2 olan takımımıza 5000 TL çek ve madalya 3 olan takımımıza 2500 TL değerinde çek ve madalya takip edilecektir"

# türkiye # uyuşturucu # turnuva # tgb # van # Bir # türkiye gençlik birliği # eylül # satranç