'Cübbeli Ahmet' Ulusal Kanal'da konuştu: "FETÖ bitse de tehlikeler var"

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, Ulusal Kanal'da özel açıklamalar yaptı. , PKK'nın siyasi uzantısı HDP'nin bir an önce kapatılması gerektiğini söyledi Ünlü, Türkiye'nin Batı emperyalizmi tarafından dört bir koldan kuşatıldığını belirtti. Devletin bekası için tüm kesimlerin vatanseverlik zemininde buluşmasının önemine dikkat çeken Ahmet Mahmut Ünlü, Batı'nın LGBT projesine karşı mücadelenin milli bir tavır olduğunu söyledi.

Kamuoyunda “Cübbeli Hoca” olarak anılan Ahmet Mahmut Ünlü, Ulusal Kanal'da Ulusal Kanal Genel Yayın Yönetmeni Sinan Sungur ve Aydınlık Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mustafa İlker Yücel'in sorularını yanıtladı.

FETÖ BİTSE DE TEHLİKELER VAR. İSLAMİ CEMAATLERDE DE VAR

Ünlü, son dönemde tartışma yaratan “Temizlik icap edebilir” sözlerine açıklık getirdi. Konuşmasında devlet içine sızmaya çalışan FETÖ ve PKK gibi terör yapılanmalarını kastettiğini söyledi. PKK’nın siyasi uzantısı HDP’nin bir an önce kapatılması gerektiğini vurguladı.

Ünlü, CHP ve Millet İttifakı’nın HDP’yi meşrulaştıran açıklamalarına da tepki gösterdi.


Suriye’de PKK’ya binlerce tır silah verildiğini hatırlatan Ünlü, Türkiye’nin ABD ve İsrail’in Türkiye’yi bölme planlarına karşı kurtuluş mücadelesi verdiğini söyledi. Bu mücadelenin Şam yönetimi ile birlikte verilmesi gerektiğine işaret etti.

Ünlü, devlet bekası ve milletin birliği için müşterek akılda birleşilmesi gerektiğinin altını çizdi.

Ahmet Mahmut Ünlü, Batının LGBT dayatmasına karşı İstanbul’da düzenlenen Büyük Aile Buluşmasını da değerlendirdi. Hedefin eşçinsel bireyler olmadığının altını çizen Ünlü, ABD ve Batının çürüme politikalarına karşı duruşun milli bir tavır olduğunu vurguladı.

Ahmet Mahmut Ünlü, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in Hz. Muhammed ile ilgili sözlerinin kamuoyunda yanlış anlaşıldığını söyledi. Doğu Perinçek'in devletçi ve vatanperver bir lider olduğunu belirtti.

# istanbul # chp # abd # türkiye # fetö # hdp # ulusal kanal # millet ittifakı # Devlet # cübbeli ahmet hoca # ahmet mahmut ünlü # Bir # lgbt # son