İBB üst geçidi kaderine terk etti

CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kartal E-5 Karayolu üzerinde bulunan bir üst geçidin tadilatını yapmayı unuttu. Üst geçitte 6 ayı aşkın süredir çalışma yapmayan İBB, konuyla ilgili sessizliğini koruyor. Kaderine terk edilen üst geçit ise vatandaşlar için tehlike oluşturmaya devam ediyor.

CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediyesi tadilatına başladığı üst geçidi kaderine terk etti. Kartal E-5 Karayolu üzerinde yer alan üst geçitte tadilat çalışmalarına başlayan İBB, çalışmaları yarım bıraktı.

İBB, 6 ay önce etrafını çevrelediği betonları dökülmüş ve demirleri paslanmış olan üst geçitte aylar geçmesine rağmen herhangi bir çalışma yapmadı.

AK Parti İBB Meclis Üyesi Nizamettin Altınbaş, vatandaşların hayatının tehlikeye atıldığı üst geçidin son görüntüsünü sosyal medya hesabından paylaştı.

İBB yönetiminin üst geçit tadilatını unuttuğunu ifade den Altıntaş, “İBB Yönetimi Kartal da E-5 Karayolu üzerinde bulunan bir üst geçidin inşaatını unuttu. Kendi haline bıraktı. Yazık. Kartal ve İstanbul bunu hak etmiyor!” ifadelerini kullandı.

# istanbul büyükşehir belediyesi # chp # Bir # Kartal # üst geçit # CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediyesi