Kar yağdı, yollar kapandı, kazalar yaşandı

Yurt genelinde kar yağışı etkisini sürdürüyor. Yollarda mahsur kalanlar oldu. Bir çok noktada don olayı yaşandı. İşte yurt genelindeki son durum.

İstanbul ve Anadolu'da yoğun kar yağışı ulaşımı olumsuz etkiledi. Kar kalınlığı Kadıköy ve Üsküdar sahilinde 5 santimetreye, Ataşehir, Ümraniye, Beykoz ve yüksek kesimlerde 10 santimetreye ulaştı.

Kuzey Marmara Otoyolu TEM bağlantı yolunda yolcu otobüsü 30 metrelik şarampole yuvarlandı. Çamlık Tüneli mevkiinde yaşanan kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 18 yolcu yaralandı.

Yoğun kar yağışı ve buzlanma Bolu Dağı'nda ulaşımı aksattı. Ankara istikametinde tırlara kontrollü izin veriliyor.

Tokat'ın Erbaa ilçesinde yolcu otobüsü devrildi. İlk belirlemelere göre 1 kişi yaşamını yitirdi, 18 kişi yaralandı.

Bayburt- Trabzon kara yolu Salmankaş Geçidi mevkiinde çığ düştü. Ekiplerinin bir saatlik çalışmasının ardından yol, kontrollü olarak ulaşıma açıldı.

Tarsus-Adana-Gaziantep Otoyolu'nun Nurdağı bölgesinde ulaşım durma noktasına geldi.

Yoğun kar yağışı nedeniyle Kahramanmaraş-Kayseri kara yolunda ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Konya'da kar yolları kapayınca hamile kadın araçta doğum yaptı. 11 kilometrelik yolun açılmasının ardından anne ve bebeği hastaneye kaldırıldı.

Hatay'da yoğun kar yağışı nedeniyle Hassa Şehir Stadı'nın tribün çatısı çöktü. 15 Kasım Mahallesi'ndeki kapalı pazar yerinin çatısında da kar nedeniyle çökme oldu.

Bartın ve Düzce'de yoğun kar nedeniyle 421 köye, Van, Hakkari, Muş ve Bitlis'te 78, Erzurum, Ardahan, Iğdır ve Kars'ta 66 yerleşim birimine ulaşılamıyor.

# istanbul # düzce # trabzon # trafik kazası # meteoroloji # çığ # kar # Yurt # Bayburt # Pazar # kara # salmankaş