PÖH'ler eksi 30 derece görev başında

Polis özel harekat timleri, Mehmetçik ve korucularla birlikte terörle mücadelede en ön saflarda yer alıyor. Olar, her koşulda göreve hazır olmak için kar ve dondurucu soğuklarda da eğitimlerini aksatmıyor.

Kar kış demiyorlar. Terörle mücadelede en ön safta mücadele ediyorlar.

Emniyet Genel Müdürlüğüne bağlı Özel Harekat Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Ağrı Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğüne bağlı timler, her türlü koşuldaki görev için eğitim ve tatbikatlar düzenliyor.

Hava sıcaklığının sıfırın altında 30 dereceye kadar düştüğü kentte görev yapan Polis Özel Harekat Timleri, çetin kış şartlarında yaptıkları operasyonlarla; dosta güven, düşmana korku veriyor.

Zorlu coğrafya ve iklim şartlarına sahip bölgede 7 gün 24 saat elleri tetikte görev yapan timler, terörle mücadelenin yanında kentin asayişi ve huzuru için de çalışıyor.

Kar kalınlığının yarım metreyi bulduğu zorlu arazilerde terör operasyonlarına çıkan timler, şehir merkezinde de gece-gündüz demeden devriye geziyor, belirli noktalarda nöbet tutuyor.

Yerli ve teknolojik silahlarla sık sık eğitim ve tatbikatlar yapan timler, bu sayede hem bilgi ve becerilerini tazeliyor hem de zorlu görevlere karşı kendilerini zinde tutuyor.

PÖH timlerinin kar, tipi ve dondurucu soğuk demeden düzenledikleri tatbikatlar, senaryolar ve uygulama yöntemleriyle göz dolduruyor.

# mehmetçik # operasyon # terörle mücadele # tatbikat # kar # eğitim # ağrı # mücadele # soğuk # 7 Gün # kış # polis özel harekat