Bakan Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na Türkkan tepkisi

Şehit yakınına küfrederek büyük tepki çeken İYİ Partili Lütfü Türkkan, uzun aradan sonra CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'yla yan yana görüntülendi. Kocaeli'nde bir açılışa katılan ikiliye İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tepki gösterdi. Soylu, "Çok yakışmışlar. Tuz kokmuş artık." ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, şehit yakınına küfür eden İYİ Partili Lütfü Türkkan ile birlikte Kocaeli'nde bir açılışa katıldı.

İkilinin etkinlikte kameralara poz vermesine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sert tepki gösterdi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Soylu, "Çok yakışmışlar. Kemal Kılıçdaroğlu, şehidimizin ağabeyine küfreden Lütfü Türkkan ile birlikte açılışa katılmış. Tuz kokmuş artık." ifadelerini kullandı.

Sosyal medyada kısa sürede gündem olan görüntülere binlerce kullanıcıdan da tepki geldi. Kılıçdaroğlu'nun tutumu "Türkkan'a siyasete geri dönüş desteği" olarak yorumlandı.

CHP LİDERİ LÜKSE OTELDE ÇEKİM YAPTI

Öte yandan Kılıçdaroğlu'nun İstanbul'da lüks bir otelin kral dairesinde yaptığı bu konuşma büyük tepki topladı.

Açlık ve yoksulluk ile ilgili mesajlar veren CHP Liderinin kaldığı odanın gecelik fiyatının 100 bin lira olduğu belirtildi. Odanın görüntüsünü de CHP İstanbul İl Gençlik Kolları paylaştı. Sosyal medyada Kemal Kılıçdaroğlu'na binlerce tepki mesajı yağdı.

AK PARTİLİ DAĞ'DAN İFŞA YORUMU

CHP Gençlik Kollarının paylaşımı ile ilgili AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'dan açıklama geldi.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Dağ, seçim yaklaştıkça CHP'de kavganın büyüdüğüne dikkat çekti. Dağ mesajında "CHP Genel Merkezi, İstanbullu karda sefalet çekerken balık sefası yapan kendi belediye başkanını ifşa etmişti. Buna karşın İstanbul örgütü de gecesi 100 bin lira olan kral dairesinden foto paylaşarak kendi genel başkanını ifşa etti." ifadelerini kullandı.

# istanbul # chp # ak parti # açıklama # sosyal medya # İyi Parti # kemal kılıçdaroğlu # kocaeli # süleyman soylu # gündem # şehit # lütfü türkkan # tepki # balık # Hamza Dağ # açılış # küfür