Diyarbakır'daki eyleme yoğun ilgi

Vatan Partisi'nin ucuz elektrik ve güvenlik için kamulaştırma eylemleri yurt geneline yayılıyor. Diyarbakır İl Başkanlığı'nın elektrik kamulaştırılsın eylemi kitlesel mitinge dönüştü. Diyarbakır Ulu Camii önünde yapılan açıklamaya yüzlerce kişi katıldı. İl Başkanı Ferdi Tanhan Diyarbakır'dan haykırdı," özel şirketlerin değil haklın çıkarı önemli" dedi. İstanbul, Ankara, İzmir, Mersin, Denizli, Eskişehir, Antalya, Erzurum ve Ordu'dan da dağıtımda kamulaştırma talebi yükseldi.

Vatan Partisi ucuz elektrik ve elektrik dağıtım şirketlerinin kamulaştırılması kapsamında meydanlara indi.

Diyarbakır'daki eyleme yoğun ilgi - Resim : 1

Yurdun dört bir yanında '' Ucuz Elektrik ve Güvenlik İçin Kamulaştırma'' programı kapsamında eylemler düzenlenmeye başladı.

Vatan Partisi'nin ucuz elektrik eylemlerinden biri de Diyarbakır'da gerçekleşti.

Diyarbakır'daki eyleme yoğun ilgi - Resim : 2

Vatan Partisi Diyarbakır İl Başkanlığı tarafından düzenlenen eylem kitlesel hale gelerek adeta mitinge dönüştü.

Elektrik zamlarına karşı çıkan Diyarbakır halkı, Vatan Partisi'nin açıklamasına büyük ilgi gösterdi.

Düzenlenen eylemin sonrasında açıklama yapan Vatan Partisi Diyarbakır İl Başkanı Ferdi Tanhan, ''Diyarbakır Ulu Cami önünde Türk Bayrağımızın altında kitlesel bir açıklama yaptık. Aynı anda HDP milletvekilleri ve başka siyasi partilerin çalışmalarına halkımız itibar etmedi.'' dedi.

Diyarbakır'daki eyleme yoğun ilgi - Resim : 3
Diyarbakır'daki eyleme yoğun ilgi - Resim : 4
Diyarbakır'daki eyleme yoğun ilgi - Resim : 5
Diyarbakır'daki eyleme yoğun ilgi - Resim : 6
Diyarbakır'daki eyleme yoğun ilgi - Resim : 7

Mersin'deki eylemde İl Başkanı Ali Rıza Taşdelen, milli hükümet vurgusu yaptı.

Elektriğin kamu eliyle dağıtılması için açılan imza masalarına yoğun ilgi vardı. Vatandaşlara Vatan Partisi'nin kamulaştırma programının anlatıldığı bildiriler dağıtıldı. Vatandaşlar ilgiyle okudu.

Vatan Partisi Denizli İl Başkanlığı ve TGB ortak açıklama yaptı. Özel elektrik şirketi AYDEM’in önünde açıklama yapıldı.

Ordu'da Vatan Partililer, elektrik şirketi YEPAŞ'ın önüne gitti, siyah çelenk bıraktı.

Hatay'da Abdullah Cömert Parkı'nda açıklama yapıldı. Vatan Partisi Samandağ İlçe Başkanı Av. Edip Hadimoğulları, özelleştirmelere dikkat çekti.

Eylemler yurda dalga dalga dağılıyor. Vatan Partisi Erzurum İl Başkanlığı Havuz Başı Kent Meydanı'nda bir araya geldi.

İstanbul eylemin adresi Maltepe'de oldu. Maltepe İlçe Başkanı Osman Fevzi Sirel, hizmetin komu eliyle yapılması gerektiği vurgulandı.

Vatan Partisi Ankara Yenimahalle İlçe Başkanlığı OSTİM Metro önünde toplandı. İlçe Başkanı Aydın Karataş, elektrik faturaları ile ilgili çözümü açıkladı.

Açıklamanın ardından Vatan Partisi Yenimahalle İlçe Başkanlığı esnafı ziyaret etti. Esnaf da elektrik dağıtım şirketlerinin kamulaştırılmasını istedi.

Eylemlerden biri de Eskişehir'deydi. Vatan Partisi İl Başkanı Mustafa Erdönmez, ucuz elektrik çağrısı yaptı.

Vatan Partisi İzmir’de Buca, Karşıyaka, Ödemiş, Bayrağı ve Dikili ilçelerinde Türkiye Gençlik Birliği üyeleriyle birlikte ucuz elektrik için basın açıklamaları yaptı.

Buca ilçesindeki Forbes Caddesi’nde önce esnafa bildiri dağıtıldı ve ardından basın toplantısı ile yüksek elektrik faturalarına karşı çözümler aktarıldı.

İzmir’in Karşıyaka ilçesindeki Çarşı girişinde yurttaşların imza kampanyasına yoğun ilgi gösterdi. Ardından Vatan Partililer ve TGB’liler halka seslendi.

İzmir’in tarımsal üretim merkezlerinde de ucuz elektrik platformu çalışmaları yürütüldü. Patates diyarı Ödemiş, kestane merkezi Beydağ ve Dikili’de basın açıklamaları yapıldı.

Antalya’nın Kumluca ve Serik ilçelerinde yapılan açıklamalarda da dağıtımda kamulaştırma çağrısı yükseldi.

# Diyarbakır # izmir # istanbul # türkiye # Mersin # açıklama # diyarbakır # hdp # vatan partisi # türk # son dakika # zam # elektrik # eylem # Ucuz # üretim # Vatan # miting # Partisi # kamulaştırma # fatura # ferdi tanhan # ucuz elektrik # elektrik dağıtımı