Kardeşlik Konferansı'na sayılı günler kaldı

Türkiye ve Azerbaycan’ın önde gelen kuruluşlarının ortaklaşa düzenleyeceği 'Azerbaycan ile Kardeşlik Konferansı'na sayılı günler kaldı. 25 Şubat'ta İstanbul Üniversitesi'nde yapılacak konferansta Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek de konuşmacı olarak katılacak.

İstanbul'da yapılacak 'Azerbaycan ile Kardeşlik Konferansı'nın hazırlık çalışmaları sürüyor. Türkiye ve Azerbaycan’ın önde gelen kuruluşları ortaklaşa düzenleyeceği konferans 25 Şubat'ta İstanbul Üniversitesi'nde yapılacak.

'Azerbaycan ile Kardeşlik Konferansı'na Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Yeni Azerbaycan Partisi İdare Heyeti Üyesi Prof. Dr. Elşad Mirbeşiroğlu ve KKTC Cumhurbaşkanı Danışmanı Hüseyin Macit Yusu konuşmacı olarak katılacak.

Konferansta Asya’nın güvenliği, huzuru ve iş birliği için kardeşlik köprülerinin güçlendirilmesi ve Karabağ Zaferi’yle emperyalizme karşı oluşan kader birlikteliğinin Avrasya açısından stratejik önemi değerlendirilecek.

Türkiye Gençlik Birliği, Azerbaycan Demokrasi ve İnsan Hakları Enstitüsü, Cumhuriyet Kadınları Derneği, Ulusal Strateji Merkezi ve Talat Paşa Komitesinin düzenleyicileri arasında olduğu konferans tüm üniversite öğrencilerine açık olacak.

Gençler Türkiye Gençlik Birliği'nin paylaştığı formu doldurarak konferansa katılım sağlayabilecek. Konferans sonunda katılımcılara katılım sertifikası da verilecek. 

# istanbul # türkiye # Azerbaycan # cumhurbaşkanı # türk # KKTC # doğu # Ulusal # Vatan # türkiye gençlik birliği # üniversite # Cumhuriyet Kadınları Derneği # Partisi # şubat