TGB 6 Mart'taki miting için meydanlarda

6 Mart’ta Cumhuriyet Kadınları Derneği’nin yapacağı Yükselen Kadın Yükselen Türkiye mitingi için çalışmalar hız kesmeden sürüyor. Mitingin katılımcılarından Türkiye Gençlik Birliği, üniversiteler ve sokaklarda bildiri dağıtarak yurttaşları Ankara Tandoğan Meydanı’nda yapılacak mitinge davet ediyor. Üreticilerle buluşan Cumhuriyet kadınları da miting için masalar açıyor, esnafları ziyaret ediyor.

Yükselen Kadın Yükselen Türkiye Mitingi’nde üreten kadınlar buluşacak. Türk gençliği mitinge omuz verecek. Kadını erkeğiyle 7’den 70’e herkes Ankara’da bir araya gelecek.

Cumhuriyet Kadınları Derneği, 6 Mart saat 13'te Ankara Tandoğan Meydanı’nda Yükselen Kadın Yükselen Türkiye mitingi yapacak. Yürüyüşün ardından tarlada, okulda, hastanede, laboratuarda ve evde üreten kadınlar Anıtkabir’e yürüyecek. Türkiye Gençlik Birliği de CKD önderliğinde yapılacak mitingin katılımcıları arasında olacak.

6 Mart’a sayılı günler kala TGB, CKD’nin mitingi için meydanlara indi. Üniversilerde, sokaklarda bildiri dağıtan TGB’liler, afişlerle Türkiye’nin dört bir yanını donattı.

TGB, çalışmalarda 81 ilden gençleri 6 Mart’taki mitinge davet ediyor.

CKD KADINI ERKEĞİYLE HERKESİ DAVET ETTİ

TGB’nin yanı sıra CKD de çalışmalarını her gün sürdürüyor.

CKD’liler miting için üretici kadınlarla buluşuyor. CKD'nin Ankara’nın Bâlâ ilçesinde ziyaret ettiği üretici kadınlar 6 Mart'ta Tandoğan'da olacaklarını vurguladı.

Ankara’da Ulus Atatürk heykeli önünde bildiri dağıtan Cumhuriyet kadınları da esnafları ziyaret etti. Ardından kadınlar Kuğulu Park’ta yurttaşları mitinge çağırdı.

İzmir Narlıdere ve Eskişehir Doktorlar Caddesi'nde masa açan kadınlar, kadını erkeğiyle 7’den 70’e herkesi Ankara’ya davet etti.

CKD'nin büyük mitingi için yurdun dört bir yanından kaldırılacak otobüsler için telefon numaraları da CKD’nin internet sitesinde yer alıyor.

# Ankara # izmir # ankara # türkiye # türk # Eskişehir # miting # türkiye gençlik birliği # Cumhuriyet Kadınları Derneği # CKD # 6 mart # Yükselen Kadın Yükselen Türkiye # Yükselen Kadın Yükselen Türkiye Mitingi