SMA hastası Nefes bebeğe destek

SMA Hastası Nefes Bebek için Hatay Samandağ ve İskenderun’da resim sergileri düzenlendi. Nefes Bebek için 60 sanatçı resimlerini bağışlayarak, destek verdi.

SMA hastası Nefes Bebeğe nefes oldular.

SMA Hastası Nefes Bebek için Hatay Samandağ ve İskenderun’da resim sergileri düzenlendi. Sanatçılar Nefes bebek için resimlerini bağışlayarak destek oldular.

Hatay HATMEK salonundaki sergiye 60 sanatçı resimlerini bağışlayarak, destek verdiler.

Serginin açılışına çocuklarda katıldı. Nefes Bebek sergisini gezerek, sanatçılardan bilgi alıp, SMA hastası Nefes Bebeğe destek verdiler.

Nefes Bebek için bir sergide Antakya'da açıldı. Hatay Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları'nda 1 Mart'ta açılan sergi 15 Mart'a kadar ziyaretçilerine açık olacak.

Sergiye sanatçılar, Nefes Bebeğin annesi Nilay Yeşil, Vatan Partisi Merkez Karar Kurul Üyesi Rıza Beke, CKD Çukurova Başkanı Banu Karahan, sekreter Kutlay Beke katıldı.

Nefes Bebeğin sağlığına kavuşması için sergiler açan organizatör-ressam Sibel Çakar, sanatçılar ve katılanlar birer konuşma yaparak, desteğin hızlandırılmasını istedi.

Organizatör ve ressam Sibel Çakar, 6 Mart Pazar günü Cumhuriyet Kadınlarının Düzenlediği “Yükselen Kadın, Yükselen Türkiye” mitingine herkesi davet etti.

# Hatay # türkiye # vatan partisi # cumhuriyet # Sanatçı # İskenderun # Vatan # CKD # Partisi # Yeşil # mart # samandağ # hatay büyükşehir belediyesi # SMA # Nefes bebek # 6 mart # Rıza Beke # Yükselen Kadın Yükselen Türkiye # Banu Karahan # 6 mart pazar