Biden'ın oğlunun Ukrayna vurgunu

Türkiye’de ilk kez Ulusal Kanal’ın yayınladığı Oliver Stone belgeselleri, Ukrayna'daki olayları tüm gerçekliğiyle ortaya koydu. “Ukrayna Gerçekleri” belgeselinde ABD Başkanı Joe Biden’in oğlu Hunter Biden’in Ukrayna ekonomisinden nasıl büyük paylar elde ettiği gösterildi.

Türkiye’de ilk kez Ulusal Kanal’ın yayınladığı Oliver Stone belgeselleri, Batı'nın Ukrayna’daki manipülasyonuna ışık tutuyor.

Ukrayna Gerçekleri” belgeselinde ABD Başkanı Joe Biden’in oğlu Hunter Biden’in Ukrayna ekonomisinden nasıl büyük paylar elde ettiği ettiği açıklanıyor.

Belgeselde, ABD’nin gerek Hillary Clinton, Cumhuriyetçi Senatör John Mc Cain, Dışişleri Bakanlığı görevlisi Viktoria Noland ve gerekse Kiev’deki Amerikan Büyükelçisi tarafından Ukrayna’daki politik gelişmelerin nasıl manipüle edildiği, gözler önüne seriliyor.

Belgeselde olaylar gelişince, Hilary Clinton ve Neocon’ların en önemli elemanı John Mc Cain, Ukrayna’yı ziyaret edip politikaya yön verenler arasında yer aldığı görülüyor. Özellikle Clinton ve Mc Cain’in, karşıt Amerikan siyasi partilerine mensup olmalarına karşın Ukrayna seçimlerini ve protesto gösterilerini desteklemekte birleştikleri gözler önüne seriliyor.

Özellikle 2014’teki Neonazilerin ve Soros destekli sözde STK’ların önderliğindeki darbe ve sonrasındaki olaylar, belgeselde en ayrıntılı şekilde ele alınıyor. 2016 ABD başkanlık seçimleri ile Ukrayna arasındaki ilişkiler de Ukrayna’nın geleceğine damga vuran gelişmeler olarak anlatılıyor.

Diğer tüm eski Sovyet Cumhuriyetlerindeki gelişmelere paralellik gösteren ABD manipülasyonunun Ukrayna’da çok daha belirgin olduğu, belgeselde tüm ayrıntıları ile ortaya konuluyor.

# abd # türkiye # Ukrayna # ekonomi # ulusal kanal # ziyaret # batı # Biden # Ulusal # joe biden # belgesel # kiev # vurgun # oliver stone # Hunter Biden # Ukrayna Gerçekleri