Ali Erbaş ve Diyanet'i hedef aldılar

Başını Cumhuriyet, Sözcü ve Oda TV'nin çektiği gazete ve siteler, Ali Erbaş ile Diyanet hakkındaki yalan haberlerle Atatürk üzerinden kışkırtma yaptı. Çanakkale Zaferi’nin 107. Yılında Atatürk'ün adının geçmediği iddia edildi. Yapılan haberlerin yalan olduğu kısa bir süre sonra ortaya çıktı. Sosyal medyada yayılan videoda Ali Erbaş'ın 107. yıl kutlaması ve Berat Kandili gecesi yaptığı konuşmalarda "Anafartalar Komutanı Gazi Mustafa Kemal Paşa" dediği görüldü.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın Atatürk’ü anmadığı iddia edildi. Yapılan haberlerin kısa süre sonra yalan olduğu ortaya çıktı.

Cumhuriyet, Sözcü, Yeniçağ, Oda TV ve T24, Çanakkale Zaferi’nin 107. Yılında Ali Erbaş ile Diyanet'in Atatürk'ün adının geçmediğini öne sürerek kışkırtma yaptı.

Cumhuriyet "Atatürk Çanakkale Asla", Sözcü "Atatürk'ten Diyanete yine ihanet" başlıklarını manşete taşıdı.

Ancak yapılan haberlerin yalan olduğu kısa bir sürede ortaya çıktı. Ali Erbaş'ın 107. yıl kutlaması ve Berat Kandili gecesi yaptığı konuşmalarda "Anafartalar Komutanı Gazi Mustafa Kemal Paşa" dediği görüldü.

Hatta Diyanet İşleri Başkanı'nın daha önceki konuşmalarında da Atatürk'ü defalarca andığı açıklamalar kameralara yansımıştı.

# sözcü # çanakkale # atatürk # cumhuriyet # t24 # oda tv # diyanet # diyanet işleri # çanakkale zaferi # yeniçağ # Diyanet İşleri Başkanı # Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş # Ali Erbaş