İhracatçıdan Ulusal Kanal'a teşekkür

Ege Mobilya, Kâğıt ve Odun dışı Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği, sektöre katkıları nedeniyle Ulusal Kanal’a teşekkür plaketi verdi. İhracatın Yıldızları töreninde verilen plaketi Ege Bölgesi Haber Müdürü Ufuk Akkaya aldı.

Ulusal Kanal’ın üretim ve ihracata ilişkin ekonomi yayınları mobilya, kâğıt ve odun dışı orman ürünleri sektörünün teveccühü ile karşılandı.

Ege İhracatçı Birliği’ne bağlı, Ege Mobilya, Kâğıt ve Odun dışı Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği, 2018 ve 2021 yıllarında ihracatçılara güç veren haberlere imza atan Ulusal Kanal’a teşekkür plaketi verdi. Teşekkür plaketi İhracatın Yıldızları töreninde verildi.

İzmir’de yapılan törende önce 2021 yılındaki 790 milyon dolarlık ihracata önemli katkıları sağlayan 20 firmaya ödülleri verildi. Ardından da medya plaketleri takdim edildi. Üreticinin sesi olan Ulusal Kanal’a da teşekkür plaketi verildi. Ege Mobilya Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Başkanı Cahit Doğan Yağcı ve yönetim kurulunun verdiği plaketi Ulusal Kanal Ege Bölgesi Haber Müdürü Ufuk Akkaya aldı.

İhracatın Yıldızları töreninde konuşan Ege Mobilya Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Başkanı Cahit Doğan Yağcı, dünyada lojistikte ciddi sıkıntılar olmasına rağmen Türkiye’nin bunu çok iyi bir şekilde değerlendirdiğine söyledi. 4 yılda ihracatın yüzde 30 oranında arttığını belirten Yağcı, sektör ihracatının ilk sıralardaki ülkelerin; İngiltere, Almanya, Hollanda ve İsrail olduğunu açıkladı.

# izmir # ingiltere # türkiye # tören # ekonomi # ulusal kanal # haber # Hollanda # Ulusal # plaket