Tuzla Üretim Devrimi Kutultayı düzenlenecek

Ulusal Strateji Merkezi'nin düzenlediği Tuzla Üretim Devrimi Kurultayı, 26 Mart Cumartesi günü yapılacak. Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek'in katılacağı kurultayda, Türk ekonomisinden uluslararası işbirliklerine kadar pek çok gündem maddesinin ele alınacak. Kurultayda iş insanları ve sanayiciler çözümü konuşacak.

İş insanları, saniyici, esnaf... Türk ekonomisinin üreten kuvvetleri, Vatan Partisi öncülüğünde düzenlenen Üretim Devrimi Kurultayları'nda çözüm yollarını konuşuyor.

Üretimin öncüleri 26 Mart Cumartesi günü Tuzla’da biraraya gelecek. Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek'in de katılacağı Tuzla Üretim Devrimi Kurultayının hazırlıkları tamamlandı.

Çok sayıda sanayici ve sendikacının katılacağı kurultayda üretimin önündeki sorunlar tartışılacak.

Vatan Partisi yöneticileri ve üyeleri, iş insanları, sanayiciler, sanayi sitesi başkanları, siyasi parti ilçe başkanları, belediye meclisi üyeleri ve muhtarlarla görüşmeler gerçekleştirerek kurultaya çağrı yapıyor.

Vatan Partisi üyeleri, bir yandan da hazırlanan bildirilerle esnafı ziyaret ediyor.

''YAPTIRIMLARI FIRSATA ÇEVİRELİM''

Kurultayı düzenleyicilerinden Ulusal Strateji Merkezi’nin Başkanı Şule Perinçek, Türkiye’nin önündeki fırsatlara dikkat çekti, ekonomik krizden çıkış yolunu anlattı:

- Dünyanın kalbi artık Avrasya’da atıyor. Kültürden ekonomiye, siyasetten spora kadar Avrasya, dünyanın öncülüğünü yürütüyor. NATO’nun doğuya doğru genişlemesine Rusya’nın verdiği silahlı yanıt sonrasında da fırsatlar doğmuştur. Rusya’ya yaptırım uygulayan emperyalist ülkeler aslında kendisine yaptırım uyguluyor. Rusya’ya uygulanan yaptırımları, Türkiye ve Türk iş insanlarımız lehine ekonomik fırsata çevirebiliriz. Türkiye'nin işçisiyle, çiftçisiyle, esnafıyla, sanayicisiyle ve tüccarıyla Üreticilerin Milli Hükümeti’ni kurmaya acilen ihtiyacı vardır. Bu kapsamda İstanbul'un Tuzla ilçesi Türkiye’nin en önemli sanayi merkezlerinden biri. Türkiye’nin önde gelen iş insanlarıyla ve sanayicilerle 26 Mart Cumartesi günü yapacağımız Tuzla Üretim Devrimi Kurultayına değerli milletimizi bekliyoruz.

Kurultayda Türkiye ekonomisinden uluslararası işbirliklerine kadar pek çok gündem maddesinin ele alınacak.

Ulusal Strateji Merkezi'nin düzenleyici olduğu ve Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek'in katılacağı kurultayda, iş insanı Ethem Sancak, Tuzla Belediye Başkanı ve Türkiye Temel Bilimler Araştırma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Türkiye Liman, Dok ve Gemi Sanayi İşçileri Sendikası Genel Başkanı Necip Nalbantoğlu, Gemi İnşa Sanayicileri Birliği Genel Sekreter Yardımcısı Ercan Özokutucu ve Emekli Deniz Kurmay Albay Halil Özsaraç konuşmacı olacak.

Kurultay, 26 Mart Cumartesi günü saat 15.00'te Tuzla Belediye Nikah Sarayı'nın Mavera Salonu'nda yapılacak.

# İstanbul # türkiye # rusya # vatan partisi # milli # ekonomi # türk # son dakika # Deniz # Doğu Perinçek # nato # Ulusal # yaptırım # kurultay # belediye # mart # Cumartesi # şule perinçek # tuzla üretim devrimi kurultayı