''Semra Kuytul'un açıklaması tamamen yalandır''

Alparslan Kuytul'un eşi Semra Kuytul'un, Vatan Partisi ve Doğu Perinçek ile ilgili yaptığı gerçeği yansıtmayan açıklamalara, Vatan Partisi'nden sert tepki geldi. Semra Kuytul'un sözlerinin tamamen yalan olduğu belirtilen açıklamada, ''Furkan Vakfı ve cümle tarikatlara karşı tutumumuz Ergenekon'dan çıkarken vurguladığımız gibi "Kınından çıkmış kılıç gibiyiz" cümlesinde özetlenmiştir.'' ifadelerine yer verildi.

Furkan Vakfı'nın manevi lideri Alparslan Kuytul'un eşi Semra Kuytul sosya medya hesabından Vatan Partisi ve Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek hakkında gerçeği yansıtmayan açıklamalarda bulundu.

Semra Kuytul yaptığı paylaşımda, Alparslan Kuytul'un hapiste olduğu dönemde, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in kendisine selam gönderdiğini ifade etti.

Doğu Perinçek'in Çıkış Yolu'nda yaptığı, "Bunlar Ortaçağdan kalan gruplar. Türkiye şeyhler, müritler, dervişler ülkesi olamaz. Dolayısıyla Furkan Vakfıymış, FETÖ'ymüş, Adnan Oktarlarmış bunlar Türkiye'nin yarınlarında olmayacak." açıklamasını alıntılayan Semra Kuytul paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

- İlk defa burada açıklıyorum, sonra tekrar konuşuruz. Alparslan Hoca hapisteyken Doğu Perinçek, bizde olduğunu düşündüğü bazı şartları madde madde söyleyip (4 madde) "bazı cemaatler bizim dostumuz" diyerek bana selam göndermişti.. Atasözü: Kedi ulaşamadığı ete mundar dermiş!
- Bu twtimi görenlerin şoklarda olduğunu görür gibiyim.. Sevdiklerimizle tehdit edildiğimiz buna rağmen dinimizden, davamızdan hatta duruşumuzdan ödün vermemek için dişimizi kırarcasına sıkıp direndiğimiz ciddi dönemlerden geçtik..

''SEMRA KUYTUL'UN BU AÇIKLAMASI TAMAMEN YALANDIR''

Vatan Partisi'nden Semra Kuytul'un söz konusu açıklamalarına sert tepki geldi.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in Ergenekon kumpasının ardından yaptığı konuşmanın videosunun paylaşıldığı açıklamada, Doğu Perinçek'in FETÖ ile birlikte Furkan Vakfı gibi dış bağlantılı cemaatlerin tasfiye edilmesi kararlılığını defalarca ifade edildiği hatırlatıldı.

Semra Kuytul'un açıklamalarının yalan olduğu belirtilen, Korkman
Vatan Partisi Merkez Basın Bürosu Başkanı Gülşen Şen imzalı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

- Semra Kuytul’un bu açıklaması tamamen yalandır. Genel Başkanımız Dr. Doğu Perinçek, FETÖ’yle birlikte isimlerini belirterek Furkan Vakfı gibi dış bağlantılı cemaatlerin tasfiye edilmesi kararlılığını defalarca ifade etmiştir. Furkan Vakfı ve cümle tarikatlara karşı tutumumuz Ergenekon'dan çıkarken vurguladığımız gibi "Kınından çıkmış kılıç gibiyiz" cümlesinde özetlenmiştir. Bugün o cümlenin ne anlama geldiğini FETÖ de, Furkan Vakfı da anlamış olmalı. Hiçbir yalan onları kurtaramaz.

# adana # türkiye # fetö # vatan partisi # ergenekon # ulusal kanal # son dakika # Doğu Perinçek # Vatan # tepki # adnan oktar # Partisi # furkan vakfı # alparslan kuytul # çıkış yolu # semra kuytul