Özdağ'ın ABD güdümlü mülteci kışkırtmacılığı

Zafer Partisi; ABD güdümlü mülteci kışkırtmacılığını sürdürüyor. Ümit Özdağ’ın başını çektiği ekip ülke genelinde kaos yaratacak söylemlerde bulunuyor. Son olarak bir genç kızla Ümit Özdağ arasında geçen diyalog büyük tepki topladı. Özdağ, ısrarla "taciz edildin mi" diye sorduğu genç kızdan beklediği yanıtı alamayınca, ısrarı farklı bir şekilde sürdürdü.

Suriye'de ABD ve güdümündeki terör örgütlerinin saldırılarından kaçan sığınmacı Türkiye'ye sığındı. Bu durum bazı kışkırtmalar için de zemin oluşturdu.

Vatan Partisi, çözüm yolunun Suriye, Irak, Pakistan ve Afganistan ile işbirliği dahilinde çözülmesi gerektiğini 1 yıl önce açıklamıştı.

Ancak, bugün mülteciler konusu ABD'nin Türkiye'de kaos yaratma planlarının bir parçası oldu.

Konuyu komuoyunda özellikle kışkıtıcı görüntüler, gerçek olmayan iddialar ve mülteci düşmanlığı üzerinden gündemde tutmaya çalışan bir isim var. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ...

Ümit Özdağ'ın son yaşadığı diyalog ise kışkırtmayı bütün çıplaklığıyla gözler önüne seriyor.

İstanbul Zeytinburnu'nda sözde esnaf ziyareti sırasında Özdağ, bir dükkanda çalışan genç kıza "hiç tacize uğradın mı" diye sordu. Özdağ, yüz ifadesinden utandığı anlaşılan kızdan "yok hayır" yanıtı aldı.

Ancak bu yanıt Özdağ'ı tatmin etmedi. Özdağ, istediği yanıtı almak için bu kez, "ama korkuyorsun" diye çıkış yaptı.

Görüntüler kamuoyundan büyük tepki topladı.

Bu, Ümit Özdağ'ın ilk kışkırtma girişimi değil. Daha önce de İzmir'de Suriye uyruklu Türkiye vatandaşı bir kişinin işlettiği kuyumcuya giren Özdağ, kimlik ve dükkanın ruhsatını sormuştu.

Özdağ gelen tepkiler sonrası özür dilemek yerine, tepki gösterenlere, "Stratejik salaklar" diyerek hakaret etmişti.

# abd # türkiye # Perinçek # suriye # terör # vatan partisi # pakistan # oldu # mülteci # afgan # Vatan # Taciz # son # Partisi # ümit özdağ # sığınmacı # Zafer Partisi