CKD uyuşturucu ve LGBT'ye savaş açtı

Cumhuriyet Kadınları Derneği, film ve dizilerinde karakterlerin yarısının eşcinsellerden oluşacağını açıklayan Disney’in LGBT dayatmasına tepki gösterdi.

Haber: Buse Gençtürk - Kamera: Tansev Kara

Cumhuriyet Kadınları Derneği, film ve dizilerinde karakterlerin yarısının eşcinsellerden oluşacağını açıklayan Disney’in LGBT dayatmasına tepki gösterdi. CKD Genel Başkanı Prof. Dr. Tülin Oygür, “ Türk Milleti çocuklarını LGBT saldırısına yedirmeyecektir” dedi. Oygür, LGBT hareketinin amacının yabancılaşmış nesiller yaratarak milli devletleri ufalamak olduğunu da vurguladı.

Cumhuriyet Kadınları Derneği, Walt Disney Şirketinin Disney Plus isimli video servisi tarafından başlatılan ‘LGBT saldırısını’ yaptığı açıklamalarla protesto etti. Ankara’da derneğin genel merkezinde düzenlenen basın toplantısında CKD Genel Başkanı Prof. Dr. Tülin Oygür, LGBT hareketini ''Eşcinsellik veya küreselleşme çağındaki adıyla LGBTIQA+ (ve aklımızın almayacağı yığınla sapkınlık hareketi, yeni nesilleri tehdit eden emperyalist bir saldırıdır.'' diyerek açıkladı.

Oygür LGBT hareketini; “özgürlük ve insan hakları” adı altında masum gösteren ve savunanlar ya cahildirler ya da topluma yalan söylemektedirler. '' ifadesini kullandı.

Walt Disney Şirketi, film ve dizilerinde karakterlerin en az yarısının LGBT’lerden oluşacağını ve anne-baba-kız-erkek gibi “cinsiyetçi” kelimelerin kullanılmayacağını açıkladı.

Uyuşturucuya Karşı Anneler Hareketi kampanyasını sürdüren Cumhuriyet Kadınları Derneği, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Prof. Dr. Tülin Oygür özetle şöyle konuştu:

- Şimdilik “Disney Plus” adlı video sistem için aldıkları bu kararı, toplumsal direnci kırdıkları anda tüm yapımlarda uygulamanın pususunda bekliyorlar. Diyoruz ki; Çok Beklersiniz! Türk Milleti çocuklarını LGBT saldırısına yedirmeyecektir.

CKD Genel Başkanı Prof. Dr. Oygür, aileyi parçalayan LGBT hareketine direndiklerinin de altını çizdi:

- Bölücü terör örgütü PKK’dan evlatlarımızı aldığımız, teröristlerin yeni eleman devşirmelerinin önünü kestiğimiz gibi; uyuşturucuya karşı emniyet güçlerimizle, narkotik birimlerimizin eğitimleriyle ve annelerimizi harekete geçirerek mücadele ettiğimiz gibi, LGBT hareketine de direniyoruz, kapımızı yüzlerine kapıyoruz.

Prof. Dr. Oygür, LGBT hareketinin amacının uyuşmuş nesiller yaratmak ve milli devletleri ufalamak olduğunu da vurguladı.

- LGBT hareketinin amacı bellidir… Cinsiyetinden başlayarak kendine yabancılaşmış, ailesine, toplumuna, milletine yabancılaşmış, değerleri alt üst olmuş, mutsuz ve uyuşmuş nesiller yaratarak milli devletleri ufalamak ve emperyalist hegemonyayı sürdürmek. İzmir’de yapılan eylemde konuşan Cumhuriyet Kadınları Derneği Genel Başkan Yardımcısı Avukat Nuriye Kadan "LGBT propagandalarıyla çocuklarımız hedef alınmaktadır.
# ankara # pkk # açıklama # terör # milli # türk # lgbt # Başkan # Cumhuriyet Kadınları Derneği # CKD # tülin oygür