Beton mikseri sürücüsüne ceza yağdı

İstanbul Bağcılar’da ambulansa yol vermeyen beton mikserinin sürücüsüne ceza yağdı. Sürücüye çeşitli nedenlerle toplamda 21.268 lira para cezası kesildi.

Seyir halindeki ambulansa yol vermedi. Hakaretler savurdu. Yetmedi, yola ve bazı araçların üzerine beton döktü. O sürücü yakalandı ve yaptıklarından dolayı sürücüye ceza yağdı.

İstanbul Bağcılar Mimar Sinan Caddesi’nde bir ambulans trafikte ilerliyordu. Önündeki beton mikseri sürücüsü, ambulansa yol vermedi. Sürücüsüne de hakaretler etti.

Beton mikseri sürücüsünün yaptıkları bununla da sınırlı kalmadı. Yol kenarına ve bazı araçların üzerine de beton döktüğü belirlendi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından, "06 DGG 82 plakalı beton mikserinin sürücüsü, bugün Bağcılar'da, seyir halindeki ambulansa yol vermek yerine, yola beton harcı döktü. O an, muhtemelen, oturduğu direksiyon koltuğu, insanlığın bittiği yerdi" diyerek olaya tepki gösterdi.

Polis ekiplerince sürücü yakalandı. Sürücüye toplamda 21 bin 268 Lira para cezası kesildi. Muayenesi olmayan beton mikseri de trafikten men edildi.

Gelişme üzerine Bakan Koca, sosyal medya hesabından Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne kamuoyu adına teşekkür etti.

# beton mikseri # ceza