Türk-İş'ten kritik kadro görüşmesi

Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay Yol-İş Sendikası Başkanı Ramazan Ağar ile birlikte Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu'yla görüştü. Ulusal Kanal'ın edindiği bilgilere göre, görüşmede işçilerin durumu ele alındı. Sendika Başkanı işçilerin kadroya alınması için Bakan'a taleplerini iletti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın taşeron işçilerin kadroya geçirilmesi konusunda önümüzdeki ay çalışmayı tamamlaması bekleniyor. İşte o çalışma öncesi Türk-İş'ten kritik bir görüşme geldi.

Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay ve Yol-İş Sendikası Başkanı Ramazan Ağar Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu'nu ziyaret etti.

Ulusal Kanal'n edindiği bilgilere göre, görüşmede taşeron işçilerin durumu konuşuldu. Sendika Başkanı Ağar, karayollarında asıl işi yaptıkları halde taşeron olarak çalışan işçilerin kadro talebini Bakan İsmailoğlu'na iletti.

Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay da görüşmede, hiçbir işçinin taşeron sistemde kalmaması gerektiğini belirtti. Bu yüzden devam eden çalışmada mutlaka karayolları işçilerinin kadro talebinin de yerine getirilmesi istendi.

# taşören # karayolları # ulaştırma bakanı # Türk-İş Genel Başkanı Atalay # Adil Karaismailoğlu