Yıldırım Gençer: "Vatan partisi ile çözüm aranıyor"

Vatan Partisi Ankara Yenimahalle İlçesi olağan kurultayını yaptı. Kurultayda ilçe başkanlığına, önceki dönem İlçe Sekteri Ali Ozan Şimşek seçildi. Vatandaşların Vatan Partisi’nde çözüm aradığının belirtildiği kurultayda Ankara’da su indiriminin reddedilmesi de değerlendirildi.

Vatan Partisi Ankara Yenimahalle İlçe Başkanlığı, Olağan Kurultayı’nı yaptı. Kurultay, Bartın’daki maden faciasında şehit olan emekçiler için saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Kurultayda söz alan Vatan Partisi Genel Sayman Vekili Yıldırım Gençer, Vatan Partisi’nin yetki beklediğini söyledi ve şunları ifade etti:

- Vatan Partisi’nin günleri geldi. Önümüzde büyük görevler var. Bugün Türkiye’nin neresine gidersek gidelim aynı ses geliyor. İşte kayseri de şeker işçileri vatan partisi ile çözüm arıyor. Aricilar vatan partisinde çözüm arıyor. Vatan partisinin programı Türkiye’nin önünde.

 Vatan Partisi Ankara İl Başkanı Deniz Tokgöz de Yenimahalle kurultayında konuşma yaptı. Tokgöz, Vatan Partisi’nin Yenişehir pazarında olduğu gibi sorunları çözdüğünü vurguladı:

- Suriyenin yanındayız diyen tek parti. Asyanın yükselişine ışık açacak tek parti vatan partisi. Çözerek geliyoruz.  son Yenişehir pazar esnafını hep beraber girdik meselenin içine. Haklı halk zemini gördük.

Tokgöz, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, su indiriminin reddedilmesini de değerlendirdi:

- Şu günlük siyasi çıkar catismalarina araç yapılacak kadar değersiz hayat kaynağı değildir. En büyük vaadi şu indirimi idi. Yüzde 400 varan zam yapıldığını görüyoruz. Mansur yavaş ankaranin imparatoru değildir. Yalnızca seçilmiş belediye başkanıdır. Halkı tehdit etmeye hakkı yoktur. Suyumuzu size heba etmeyeceğiz. Sadece şu değil. Elektrik doğal gaz bugünkünden daha ucuza verilecek

 Konuşmaların ardından Yenimahalle ilçesinin faaliyet ve maliyet raporu okundu. Ardından Yenimahalle’nin yeni ilçe başkanı seçildi. Aydın Karataş’tan boşalan göreve önceki dönem İlçe Sekreteri Ali Ozan Şimşek getirildi.

# vatan partisi # Vatan Partisi yeni görevlendirmeler