Davutoğlu komşularla ilişkileri hedef aldı: O isimleri hedef gösterdi

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, sosyal medya hesabından “Korkma” adlı bir video yayınladı. Davutoğlu videoda Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Suriye Devlet Başkanı Esad ve Mısır Cumhurbaşkanı Sisi'yi hedef aldı.

Türkiye'nin dış politikasını hedef aldı, yayınladığı videoda milli duruş gösteren liderlere yüklendi.

Kendisinin dış politikada yaptığı yanlışları meşrulaştırmaya çalışan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, sosyal medya hesabından “Korkma” adlı bir video yayınladı.

Davutoğlu videoda Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad ve Abdulfettah es-Sisi'yi hedef gösterdi. "Ey ehli vicdan. Ayağa kalk. Sesini yükselt" diyerek seslendirme yaptı.

Özellikle terör ve uyuştucu ile mücadele kararlılık vurgusu yapan İççileri Bakanı Süleyman Soylu da Davutoğlu'nuın hedefindeydi.

Türkiye'nin Çin ile ilişlerini de zedelemeye çalışan Davutoğlu sözde Doğu Türkistan ayrılıkçılarının sözcülüğünü yapmaya da devam ediyor. Davutoğlu, Doğu Türkistan'da zulüm olduğunu öne sürdü.

# Ahmet Davutoğlu # Gelecek Partisi # Doğu Perinçek # suriye # vatan partisi # tayyip erdoğan # esad # Sisi # çin # Doğu Türkistan