Azerbaycan'dan Ulusal Kanal'a ödül: 'Karabağ Savaşı Fahri Ödülü'

Karabağ Zaferi’nin 2. yıl dönümünde Azerbaycanlı ve Türk gazeteciler, Zafer Buluşmasında bir araya geldi. Gecede, Zaferi, Türkiye ve dünya kamuoyuna duyuran basın mensuplarına 'Karabağ Savaşı Fahri Ödülü' takdim edildi. Ödüle layık görülen basın kuruluşlarından biri de Ulusal Kanal oldu.

Ulusal Kanal’da Yeşim Eryılmaz’ın sunduğu Gün Ortası programı, Azerbaycan medyasınca ödüle layık görüldü.

Karabağ Zaferinin 2'inci yıldönümü dolayısıyla İstanbul’da özel bir etkinlik düzenlendi. Azerbaycan Islahatçı Gençler İctimai Birliği’nce düzenlenen “Azerbaycan-Türkiye Gazetecilerinin Zafer Buluşması”nda, 44 gün süren Karabağ savaşında Türk medyasının önemli rolüne dikkat çekildi. Gecede, Karabağ’da yaşananları Türkiye ve dünya kamuoyuna duyuran gazetecilere 'Karabağ Savaşı Fahri Ödülü' takdim edildi.

Ödüle layık görülen basın kuruluşlarından biri de Ulusal Kanal oldu. Gün Ortası programının sunucusu Yeşim Eryılmaz’a Karabağ Savaşı Fahri Ödülü"nü, Azerbaycan Islahatçı Gençler İctimai Birliği Başkanı Ferit Şahbazlı, takdim etti.

Yeşim Eryılmaz, yaptığı konuşmada "birlikten güç doğdu" dedi, Karabağ'da artık hiç bir şeyin eskisi olmayacağını vurguladı. Yeni mücadele alanı olarak, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ni gösterdi. Türk ve Azeri basın mensuplarını diğer ülkelerce tanınması için KKTC'ye destek vermeye çağırdı.

# ulusal kanal # Yeşim Eryılmaz # Gün Ortası # Karabağ zaferi # kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti