Beyaz Ay Derneği'nden Büyük Aile Buluşmasına çağrı

İzmir’de ‘Büyük Aile Buluşmasına’ sayılı günler kaldı. Büyük Aile Platformu bileşenlerinden Beyaz Ay Derneği Başkanı Ayşe Engür, LGBT dayatmasının insana karşı olduğunu söyledi. Engür, aileleri 6 Kasım pazar günü İzmir'in Konak Meydanı'nda yapılacak buluşmaya davet etti.

İzmir’de “Büyük Aile Platformu” 'LGBT Dayatmasına' karşı harekete geçti. 6 Kasım Pazar günü saat 14.00'te Konak Meydanı'nda Büyük Aile Buluşması yapılacak.

İzmir Büyük Aile Platformu bileşenlerinden Beyaz Ay Derneği Başkanı Ayşe Engür, dayatmaya nasıl maruz kalındığını anlattı.

LGBT dayatmasının çocuğu hedef alınması, aile yapısını temelden sarsan bir olay. Ayşe Engür de bu konunun altını çizdi, "bu dayatma insan neslini tehlikeye sokuyor" dedi.

Çocuğun cinsel kimliğini öğrenmesi açısından anne ve babaya önemli bir sorumluluk düştüğünü belirten Engür, bu farkındalık için bir araya geldiklerini söyledi.

Eğitimci Ayşe Engür, 6 Kasım günün saat 14.00'te, Konak Meydanı'nda yapılacak büyük aile buluşmasına bütün İzmirlileri davet etti.

Kaynak: Ulusal Kanal Haber Merkezi

# izmir # Beyaz Ay Derneği # LGBT dayatması