CHP toplantısında FETÖ propagandası: Hüküm giyen FETÖ'cülere özgürlük istendi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Tokat'ta gençlerle buluşmasına FETÖ nedeniyle kamudan atılan bir KHK'lı da katıldı. Kendisini doktor olarak tanıtan kişi, FETÖ'den tutuklamaları eleştirerek, elindeki beyaz önlüğü Kılıçdaroğlu'na hediye etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Tokat’ta katıldığı gençlik buluşması FETÖ propagandasına dönüştü.

Kılıçdaroğlu’nun CHP genlik kolları ile buluşmasına FETÖ nedeniyle kamudan atılan bir KHK'lı da katıldı. Kendini doktor olan tanıtan şahıs, kesinleşmiş mahkeme kararlarıyla hüküm giyen FETÖ mensupları için özgürlük istedi.

Şahıs, CHP liderinden KHK'lılar konusunda daha ileri adımlar atmasını istedi. Kılıçdaroğlu’na "Ceza alan KHK'lıları da savunun" diye seslendi.


Sözlerini bitiren bu kişi daha sonra elindeki beyaz önlüğü Kemal Kılıçdaroğlu'na hediye etti. Kılıçdaroğlu, cezası kesinleşmiş FETÖ teröristlerine özgürlük isteyen şahsın hediyesini alkışlar eşliğinde kabul etti.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, FETÖ ve PKK gibi terör örgütleriyle iltisakları nedeniyle kamudan ihraç edilen KHK’lılara işe dönüş vaadini açıklamalarında sık sık dile getiriyor. Kılıçdaroğlu, Türkiye'nin terörle mücadele operasyonlarını "katliam" olarak niteleyen sözde Barış Akademisyenlerine de "göreve iade" sözü vermişti.

# kemal kılıçdaroğlu # khk # fetö