Perinçek ve Sancak Gaziosmanpaşa'daydı: ''AK Parti ve Altılı Masa çözemez Vatan Partisi çözer''

Geçtiğimiz günlerde Güneydoğu'da yoğun ilgiyle karşılanan Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ve partinin liderlerinden Ethem Sancak İstanbul Gaziosmanpaşa'da başta Siirt dernekleri ve Siirtli aileler olmak üzere vatandaşlarla buluştu.

PERİNÇEK VE SANCAK GAZİOSMANPAŞA'DAYDI

Vatan Partisi'nin halk buluşmaları son hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Güneydoğu'da yoğun ilgiyle karşılanan Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ve partinin liderlerinden Ethem Sancak İstanbul Gaziosmanpaşa'da başta Siirt dernekleri ve Siirtli aileler olmak üzere vatandaşlarla buluştu.

AK PARTİ VE ALTILI MASA ÇÖZEMEZ,VATAN PARTİSİ ÇÖZER


AK Parti ve Altılı Masa vardı Perinçek'in hedefinde, oralarda çözüm yok dedi, yurttaşları partisine katılmaya davet etti.

SANCAK SİİRTLİ HEMŞERİLERİNE SESLENDİ

Perinçek'ten sonra Ethem Sancak da her kesimden yurttaşın Vatan Partisi'ne katıldığını duyurdu. Salondaki Siirtlileri partisinde görev almaya çağırdı:

Perinçek ne dediyse doğrudur 50 yıldır yanıldığı hiç olmadı. İki ayaklı politika ile AK Parti Türkiye'yi selamete çıkaramaz. Vatan Partisi'ne katılın, kutup yıldızıdır. Burası güçlenirse Türkiye selamete çıkar. ABD Türkiye'de üretim olmasını istemez. Hepinizi bu çatı altında birleşmeye davet ediyorum.

SİLOK AŞİRETİNDEN YOĞUN KATILIM

Ardından Siirt Silok aşiretinin önderlerinden Hayrettin Kezer kürsüye çıktı, ''Millet İttifakı ve Cumhur İttifakı güven vermiyor. Doğru yol Vatan Partisi'dir biz de bu aileye katılıyoruz dedi:

Millet ittifakı ve cumhur ittifakı güven vermiyor. Doğru yolu Vatan Partisinde. Biz de bu aileye katılıyoruz ve Ethem bey ile birlikte bu yolda olacağız.

 Atatürk'ün dediği gibi cumhuriyeti kuran herkes türk milleti diyoruz. Türk de Kürt de biziz hepimiz türk milletiyiz. Türk ve Kürt kardeştir.

Siirt Dernekler Federasyonu başkanı Kemal Çığır da buluşmada söz aldı:

Sizi ev sahibi olarak karşılıyorum. Siirtliler olarak büyük işler başardık. Ülkemizdeki batı hakimiyeti bitiyor. Güç ve zenginlik doğuya kayıyor. Siirtliler olarak vatan partisine destek veriyoruz. Söz konusu vatansa gerisi teferruattır.

TAKSİ ŞOFÖRLERİ SORUNLARINI PERİNÇEK'E ANLATTI, ÇÖZÜM İSTEDİ

 Taksi Şoförleri Platformu Sözcüsü Emrah Arslan da Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'e sorunlarını anlattı, çözüm istedi:

- ÖTV ve KDV indirimi istiyoruz. Yakıt konusunda kolaylık bekliyoruz.

 Perinçek ve Sancak'ı dinlemeye çok sayıda muhtar ve kurum temsilcisi de katıldı.

EYÜP EMEKLİLER DERNEĞİ BAŞKANI OSMAN ALKAN
YILDIZTABYA MAHALLESİ MUHTARI CAN SARIOĞLU
YENİDOĞAN MAHALLESİ MUHTARI MUSTAFA BUDAK
YENİMAHALLE MAHALLESİ MUHTARI AHMET ÇARKÇI
KARAYOLLARI MAHALLESİ MUHTARI HIDIR ÖRS
EMEKLİLER DERNEĞİ BAYRAMPAŞA ŞUBE BAŞKANI FETTAH DENİZ
ESKİ BAĞLARBAŞI MAHALLESİ MUHTARI ALAATTİN KORKMAZ
ORDU ÇAVDAR DERNEĞİ ÜYELERİ
YENİDEN REFAH PARTİSİ GOP KADIN KOLLARI YÖNETİCİLERİ 'de katılımcılar arasındaydı.

Kezer ailesi ve Gaziosmanpaşalı yurttaşlardan Vatan Partisi'ne yoğun bir katılım oldu. Rozetlerini Doğu Perinçek, Şule Perinçek ve Ethem Sancak taktı. 

# vatan partisi # Doğu Perinçek # ethem sancak # Gaziosmanpaşa