Emekçiler 1 Mayıs'ta meydanlara inecek

Bu yılki 1 Mayıs'ta ana mesajı hayat pahalılığı ve örgütlenmenin önündeki engeller olacak. 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda Türkiye'nin en büyük işçi konfederasyonu Türk-İş Taksim'deki Cumhuriyet Anıtı'na çelenk bırakacak. Türk-İş 30 ilde yapılan mitinglere katılacak.

Emek, vatan ve başı dik onurlu yaşamak için alın teri dökenlerin, hayata emeği ile yön verenlerin kürsüye çıkma vakti. 1 Mayıs'ta sorunlar konuşulacak, talepler haykırılacak.

Üst üste gelen zamlar, alım gücünün düşmesi... Emek cephesi 1 Mayıs İşçi Bayramı'na hayat pahalılığını ve örgütlenmenin önündeki engelleri tartışarak girecek.

1 Mayıs'ta İşçi sınıfı alanlarda olacak. Türkiye'nin en büyük işçi konfederasyonu Türk-İş 1 Mayıs'ta 30 ilde yapılacak mitinglere katılacak. Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay ve yönetim kurulu Taksim Cumhuriyet Anıtı'na çelenk bırakacak.

Bu yıl 1 Mayıs'ın ana temasını hayat pahalılığı ve örgütlenmenin önündeki engeller olarak belirleyen Türk-İş, 1 Mayıs bildirisini de açıklayacak.

Hak İş de 1 Mayıs'ı Türkiye'nin her yerinde kutlayacak. Konfederasyon ayrıca 1 Mayıs'ta sorunların ve taleplerin yazılı olduğu bir bildiriyi de kamuoyuna sunacak.

Vatan Partisi de 1 Mayıs bildirisini kamuoyuna duyuracak.

# türkiye # vatan partisi # türk # Vatan # işçi # emek # Partisi # 1 mayıs # işçi bayramı