Vatan Partisi'nin yeni dünya çalıştayı

Vatan Partisi Uluslararası İlişkiler Bürosu 7 Mayıs'ta önemli bir çalıştaya ev sahipliği yapacak. Rusya ve Ukrayna sahasında yaşanan gelişmeler, yeni dünya düzeninin ele alınacağı çalıştayda Çin Halk Cumhuriyeti, Rusya, Suriye ve İran'dan uzmanlar konuşmacı olarak yer alacak. Çalıştaya Vatan Partisi lideri Doğu Perinçek de konuşmacı olarak katılacak.

Rusya ve Ukrayna sahasında yaşanan gelişmeler, yeni dünya düzeni, Asya ülkelerinin iş birliği... Asya ülkelerinin öncüleri bir araya gelecek, yeni dünya düzeninde ülkelerinin konumunu konuşacak.

Vatan Partisi Uluslararası İlişkiler Bürosu 7 Mayıs Cumartesi günü önemli bir çalıştaya imza atacak. Çevrim içi yapılacak çalıştaya, Türkiyei Çin, İran, Suriye, Cezayir, Venezuela, Kanada, Pakistan, Afganistan, İngiltere, Kanada ve Arjantin'den konuşmacılar katılacak.

Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek'in de konuşmacı olacağı çalıştayda Rusya'nın NATO tehdidine karşı Ukrayna başlattığı askeri harekat konuşulacak.

NATO'nun doğuya doğru genişlemesinin maksadı tartışılacak. Çalıştayın en önemli oturum başlıklarından biri de NATO'nun tehdit ettiği ülkeler olacak.

Çalıştayda, ABD ve AB'nin gelişmekte olan ülkelere yönelik yaptırımları da değerlendirilecek. Bu yaptırımlara karşı Asya güçlerinin iş birliği enine boyuna ele alınacak.

Atlantik cephesine karşılık yükselen Asya ülkelerinin yeni dünya düzenindeki konumu ve iş birliği alanları da oturumlarda konuşulacak.

# abd # rusya # Ukrayna # iran # suriye # çin # vatan partisi # Doğu Perinçek # dünya # batı # doğu # Avrasya # Atlantik # Partisi # askeri # Mayıs