FETÖ ağzı rektörü ele verdi

Atatürk, Erdoğan, Perinçek, Bahçeli ve Soylu’ya hakaret eden İhsan Ekin'in öğretim üyesi olduğu Şırnak Üniversitesi'nde bu kez de rektör Emin Erkan, Vatan Partisi Lideri Doğu Perinçek’e hakaret etti. Şırnak Üniversitesi Rektörü, Perinçek’in üniversite yönetimini YÖK’e şikâyet etmesi üzerine rektör FETÖ ağzıyla Perinçek’e saldırdı.

FETÖ’nün, ağzı bozuk liyakatsiz akademisyenlerinin korunduğu Şırnak Üniversitesi’ndeki skandallar devam ediyor. Öğretim üyesinden sonra bu kez Rektör Emin Erkan, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’e hakaret etti.

Rektör Erkan, FETÖ’nün “Akademi İmamı” ile irtibatı olan sosyal medya hesaplarından Atatürk, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, MHP Lideri Devlet Bahçeli, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya ağır hakaretleri ortaya çıkan Prof. Dr İlhan Ekin’i korumaya almıştı. Bu saldırganlığın üzerine Perinçek, üniversite yönetimini ve hakaretçi profesörü YÖK’e şikâyet etti. Perinçek’in YÖK şikâyeti Şırnak Üniversitesi Rektörü Emin Erkan’ın maskesini düşürdü. Rektör sosyal medya hesabından Perinçek’e hakaretler, akademik kadroya da tehditler savurdu.

Perinçek’in YÖK’e başvurusu, üniversitede koruma altına alınan FETÖ iltisaklıları panikletti. Rektör de YÖK Başkanı Erol Özvar ile fotoğrafını yayınlayarak Perinçek’i FETÖ ağzı ile hedef aldı. Vatan Partisi liderine “Ergenekoncu” diyerek kendini ele veren rektör, FETÖ bağlantısı olan hocalara bir kez daha sahip çıktı. Rektör Emin Erkan, üniversite kadrosunu atmakla tehdit etti. Aydınlık Gazetesi'ne konuşan Şırnak Üniversitesi öğretim üyeleri Rektör’ün YÖK Başkanı ile olan fotoğrafını paylaşarak “sorun yok” mesajı verdiğini değerlendiriyor.

Rektör Emin Erkan'ın koruması altında olmasına rağmen İlhan Ekin hakkında 9 Mayıs günü soruşturma başlatıldı. Üniversite internet sitesinden "Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi kadrosunda görev yapan Prof. Dr. İhsan Ekin hakkında Aydınlık Gazetesinde dile getirilen iddialara ilişkin Şırnak Üniversitesi Rektörlüğü tarafından inceleme başlatılmıştır" açıklaması yapıldı.

Üniversitede korunan ve hızla yükselen isimlerin liyakatsiz kişiler olduğu belirtiliyor. Rektör Emin Erkan’ın kadroların adrese teslim ilanlarla doldurulduğu ifade ediliyor.

Üniversitede öğrencilerin zor durumundan yararlanarak insanlığa sığmayan görüntülerinin çekildiği, kayıtların rektöre ulaştırılmasına rağmen soruşturma başlatmadığına dikkat çekiliyor. Bazı akademisyenlerin görüntüleri YÖK’e gönderileceği kaydediliyor.

# Şırnak # fetö # erdoğan # vatan partisi # cumhurbaşkanı # şırnak # süleyman soylu # Doğu Perinçek # Vatan # aydınlık # soylu # Partisi # Mayıs # Şırnak Üniversitesi # ihsan ekin