Erdoğan sahada olun talimatı verdi

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, 2023 seçimleri için il başkanlarına sahada olun talimatı verdi. Ulusal Kanal’ın edindiği bilgilere göre, Erdoğan, sahaya inecek il başkanlarının yurttaşlara ekonomi konusundaki politikaları anlatmasını istedi. Tayyip Erdoğan'ın iç siyasette yaşanan tartışmalara ilişkin de “provokasyona karşı dikkatli olun” dediği öğrenildi.

Ak Parti'de öncelikli sündem seçim ve saha çalışmaları.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, 11 Mayıs’ta partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına başkanlık etti. Toplantıya Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu ve Çevre Bakanı Murat Kurum da katıldı.

Ulusal Kanal’ın Ak Parti kaynaklarından edindiği bilgilere göre, toplantıda 2023 yılında yapılacak seçimlere yönelik Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın il başkanlarına talimatları oldu. Erdoğan’ın il başkanlarına, “sahada olun” dediği belirtildi.

Erdoğan, il başkanlarının saha çalışmalarında en çok ekonomi politikaları ve bu konuda atılan adımları yurttaşlara anlatmasını istedi.

Cumhurbaşkanının il başkanlarına iç siyasette yaşanan tartışmalara ilişkin ise uyarıları oldu. Erdoğan, il başkanlarının her türlü provokasyona karşı dikkatli olmasını istedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bir talimatı da sahipsiz sokak hayvanlarına ilişkindi. Erdoğan, sokak hayvanlarının ıslahı ve barınak yapılmasıyla ilgili projelere ağırlık verilmesini istedi.

Toplantıda yaklaşık 8 milyon sahipsiz sokak hayvanının olduğunu belirten Erdoğan, can dostları için 81 ildeki barınak sayısının artırılması için talimat verdi.

Ak Partili kaynaklar, “Hedef 81 ilde bütün ilçelerin tamamında rehalibilitasyon merkezlerini olması” dedi.

# hulusi akar # erdoğan # ak parti # ekonomi # cumhurbaşkanı # seçim # oldu # tayyip erdoğan # Ulusal # 2023 seçimleri # Mayıs