TİGEM iddialarını Öz Orman-İş yalanladı

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü Ceylanpınar Tarım İşletmesi’nde, ceylanların kesilerek bürokratlara ikram edildiğine yönelik iddialara Öz Orman-İş Sendikası’ndan yanıt geldi. Sendika Genel Başkanı Settar Aslan, son günlerde gerçek dışı iddialarla TİGEM’in yıpratılmaya çalışıldığını belirtti.

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü ile ilgili iddialara Öz Orman-İş Sendikası’ndan yanıt geldi.

TİGEM’in Ceylanpınar Tarım İşletmesi’ndeki ceylanların kesilerek bürokratlara ikram edildiği iddia edilmişti. Öz Orman-İş Sendikası Genel Başkanı Settar Aslan, TİGEM’e karşı belirli çevrelerin karalama kampanyası yürüttüğünü dile getirdi:

- Her şeyden önce böyle bir şey olması mümkün değil. Gözünüze dizinize dursun! Bu ceylanlara benim üyelerim bakıyor. Böyle bir şey olsa herkesten önce bizim haberimiz olur. Ama çamur at izi kalsın mantığı ile TİGEM yıpratılmaya çalışılıyor

Aslan, karalama kampanyasının Tarım ve Orman Bakanı’nın değişmesinin hemen ardından başlatılmasını da manidar bulduklarını kaydetti. Aslan, bu itibarsızlaştırma çabaları karşısında her zaman TİGEM ve TİGEM yönetiminin yanında olacaklarını belirtti.

# orman # bakan # ceylanpınar # Ceylan # Tarım # tigem # settar aslan